Toamna nu e motiv să duci dorul zilelor calde – este perioada perfectă pentru a-ți reînnoi garderoba! Indiferent dacă ți-ai planificat o sesiune de shopping sau vrei să petreci o seară în stil „fashion”, Shopping MallDova te așteptă sâmbătă, 3 noiembrie, începând cu ora 18.00, la „Mall of Fame” – un eveniment creat pentru a împărtăși cu tine secretele unor ținute vestimentare de nota 10, la pachet cu muzică bună, concursuri și premii.

Bloggeri din domeniul modei, vedete și influenceri își vor prezenta „tema pentru acasă”: cele mai în vogă outfit-uri, create din piesele colecțiilor „Toamnă/Iarnă 2018-2019”, pe care deja le poți găsi în magazinele din Shopping MallDova. Defilările vor fi structurate pe 5 categorii: „Culorile și trendurile anului”, „Men’s style”, „Instagram’s girls”, „New Generation” și „Family outfits”. Așa că dacă îți va „face din ochi” vreo ținută, o poți cumpăra pe loc, și, cel mai important, vei fi sigură că ești trendy!

Seara va culmina cu show-ul interpretei de muzică pop din România – ADDA. Vedeta va încânta publicul cu hiturile sale „Arde”, „Lupii”, „Dragă Inimă”, nu înainte de a dezvălui publicului viziunea ei despre modă.

Nu rata o ediție specială a „Mall of Fame”, în ajunul aniversării ai celor 10 ani de Shopping MallDova! Organizatorii promit să te delecteze cu muzică de saxofon, vinurile spumante Feteasca Albă și Pinot Meunier, ce cuceresc prin eleganță și rafinament, oferite de partenerul evenimentului „Cricova”, și vor împărți surprize plăcute de la „Swarovski”.

Hai să dăm culoare acestei toamne la „Mall of Fame”!

P

Distribuie articolul: