În universul ei este tot timpul primăvară. Irina Razlovan lucrează cu măiestrie și transformă hârtia colorată în flori mega gigante. Poate veți fi surprinși, dar nu are studii artistice, însă imaginația și plăcerea de a crea ceva frumos au urmărit-o mereu în viață.

S-a uitat la câteva imagini pe internet și mâinile ei au început să lucreze cu hârtia creponată ca și cum așteptau de mult să înceapă și să se miște în alte direcții mai creative.

Să fie o simplă pasiune

Totul a început acum doi ani, i s-a părut o idee frumoasă, pe care nu o mai văzuse pusă în practică la noi în țară, și cum spune chiar și Irina „Este mai mult decât o pasiune, pe viitor am mari planuri  si noi scopuri și sincer mi-aș dori mult să-mi deschid ceva al meu”.

O rază de bucurie pe chipul celor care le privesc

Florile Irinei sunt speciale și cum iubim noi să le spunem sunt „nemuritoare”, impresionează pe oricine, iar gama de culori și  modele o poți alege singur. Oamenii sunt fascinanți, iar asta o încurajează să încerce tot mai multe variante și da, creațiile sunt gata în doar câteva ore.

În orice muncă și umorul este la ordinea zilei

„Cea mai năstrușnică comandă îmi aduce aminte de un băiat din Italia. Acesta a comandat o floare de 2 metri cu livrare surpriză pentru prietena lui. Mi-a dat datele ei de contact, adresa și a spus la ce oră va fi ea acasă ca eu să trimit comanda, când o sun pe domnișoară și spun ca să deschidă ușa și să vină la primul etaj că are o surpriză, mi-a spus că nu are nevoie de nimic și să nu o deranjez. Am hotărât să-i mai scriu un mesaj de la cine vine surpriza. Uimită a venit repede și și-a luat floarea”, povestește Irina Razlovan.

Nu au viață, dar sunt mereu frumoase

Florile de acest tip sunt destul de trainice și rezistente, după spusele creatoarei: „Țin foarte mult și sunt foarte ușor de îngrijit de ele. Am avut și o comandă pentru un eveniment privat, unde pe un perete am lipit 30 de flori de diferite mărimi, o lucrare cred eu cea mai reușită, în formă de inimă”.

De când a găsit această pasiune aproape că nu trece o zi fără să facă măcar o floare, le iubește la nebunie, iar dacă ar fi o floare cu siguranță ar fi lalea „Sezonul ei este primăvara ca și al meu, nu sunt nici foarte elegante, nici prea romantice, sunt unice cum sunt și eu”, dezvăluie Irina Razlovan.

Noi îi dorim mult succes!

Autor: Daniela Muntean, stagiară