Atunci când amenajăm un spațiu, detaliile sunt cele care fac diferența, iar acest lucru este valabil și în cazul decorurilor de Paști. Descoperă 4 trucuri la care poți apela, că să ai un decor de Paști deosebit.

Copăcel cu ouă

Creează un aranjament de Paști atrăgător și vesel, realizând un copac în miniatură din crengi de copac și decorandu-l cu ouă colorate. Vopsește ouăle în mai multe nuanțe ale aceleiași culori, dacă dorești  obții un rezultat deosebit. De asemenea, cu ajutorul unui spray, poți vopsi crengile de copac – albul, auriul și argintiul sunt întotdeauna o alegere bună.

Ouă vopsite

Oule vopsite sunt nelipsite la masă de Pașți, însă acestea pot fi o materie prima perfectă pentru decorare. Umple vase din sticlă transparente cu ouă colorate sau coșuri, pe fundul cărora ai amplasat fire de iarbă. Însă, că să atragi toate privirile, îți recomandăm ca în acest an să vopsești ouăle diferit. Folosește-ti imaginația și joacă-te cu culorile. O combinație în două culori, precum în imagine, va ieși în evidență.

Șervețele împachetate

Șervețelele textile sunt mai elegante decât cele din hârtieînsă, indiferent de materialul pentru care optezi, important este modul în care le prezințiDacă îți dorești o varianta veselăîmpachetează șervețelele în formă de iepuri. Pentru a ieși în evidență, este recomandabil ca acestea  fie într-o culoare contrastantă cu cea a veselei.

Cadouri

Nu în ultimul rând, pentru că tuturor ne plac surprizele, nu uită să le faci una și celor dragi. Amplasează în farfurii câte o mică atenție: pot fi mici obiecte decorative sau diverse dulciuri. Modul în care le prezinți, însă, este cel mai important, așadar acordă atenție detaliilor.

Sursa

Distribuie articolul: