Fusta de blugi a devenit una dintre cele mai căutate piese vestimentare în acest sezon. Nu este o surpriză, de fapt. Acest model fost întotdeauna îndrăgit de doamne și domnișoare, fiindcă pe lângă faptul că este confortabil, este atât de versatil încât poate fi inclus atât în ținutele de zi cu zi, pentru a merge la serviciu sau în oraș cu prietenii, cât și în ținutele de seară. În rândurile de mai jos îți propunem câteva combinații reușite.

Cum să asortezi fusta de blugi

Fusta de blugi pare să nu ne părăsească niciodată. Tot timpul la modă, confortabilă, practică, ușor de asortat și accesorizat, ea ne face viața mai ușoară atunci când nu știm cu ce să ne mai îmbrăcăm.

Pentru birou

Fusta din denim este atât de versatilă încât este potrivită și pentru serviciu. Trucul este să o combini cu blazere și cămăși, dar ai grijă ca acestea să fie întotdeauna lejere. Și ca să-ți completezi ținuta, poți încălța o pereche de cizme de cowboy, pe care, mai mult ca sigur, le ai acasă. Arată senzațional, nu-i așa?

Cu bluze colorate

Dacă ești adepta bluzelor sau tricourilor colorate și lejere, atunci nu te îngrijora. Fusta de blugi merge de minune și cu astfel de piese vestimentare. Însă, tipul acesta de ținută este recomandat doar pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Sub nicio formă nu este o idee bună să apari așa la serviciu.

Cu tocuri

Dacă iubești tocurile, află că poți să-ți compui o ținută care să includă și fusta ta de blugi preferată. Poți opta pentru o pereche de pantofi plați. Aceștia merg de minune cu o fustă de blugi. Dacă îți pui și o bluză vaporoasă, vei obține un look foarte frumos și extrem de elegant.

Cu teniși

Surprinzător sau nu, fusta de blugi se poate purta și cu teniși. La această ținută poți adăuga un top fluid sau o cămașă lejeră. Astfel, vei obține o ținută perfectă pentru o ieșire în oraș sau pentru o plimbare relaxantă în parc.

Fusta de blugi, alegerea perfectă pentru vară

Așadar, dacă nu dorești să investești într-o fustă de blugi pentru că nu crezi că vei putea să o valorifici la maximum odată cu sosirea vremii bune, te înșeli.

Fustele din denim, chiar și cele lungi, merg de minune cu vestele de blugi, care sunt extrem de răcoroase și arată foarte bine. De asemenea, fusta de blugi merge și cu tricouri scurte, dar și cu crop topuri. Adaugă o pereche de pantofi cu toc sau niște teniși și vei arăta minunat.

Distribuie articolul: