Agora.md ne invită joi, 27 iunie, începând cu ora 18:30, la o nouă ediție a celui mai inedit și ieșit din tipare eveniment de la Chișinău – #ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt”. Acoperișul minunatei fabrici Portavita (str. Petricani 17/22) va fi gazda poveștilor optimiste optimiste și, precum te-am obișnuit, te așteaptă FĂRĂ TOCURI.

Espadrile sau Ghete

Iată cu ce putem înlocui încălțămintea pe tocuri, dar să rămânem totuși „la înălțime”:

  1. Încălțăminte pe platformă înaltă
  2. Espadrile
  3. Balerini sau pantofi de vară
  4. Sandale de vară
  5. Ghete sau adidași

Pantofi cu talpa plată

Iată și câteva motive, pentru care merită să rezervați 1 sau chiar 5 bilete la eveniment:

1. Aveți parte de câteva povești inspiraționale. Vor veni din business și vor fi despre eșecurile care ne dau un „șut” ca să mergem mai departe, cu fruntea sus și elan pozitiv. Pentru că suntem mereu o echipă de optimiști!

2. Te invităm să participi la pictura de comunitate a unui apus minunat pe o pânză imensă – o lucrare care va imortaliza imaginea cu care îți propunem să te delectezi pe acoperișul Fabricii de confecții „Portavita”.

3. O Zonă foto dedicată evenimentului unde să poți realiza poze instagramabile, dar și accesul pentru poze cu cel mai minunat apus de iunie.

4. Excursie prin Fabrica de Confecții „Portavita” – gazda primitoare pentru acest eveniment. Vei descoperi procesele de muncă și secretele industriei ușoare din țara noastră.

5. Vei descoperi ofertele unice de la Victoriabank pentru antreprenorii care vor s-o ia de la capăt. Cei de la Victoriabank vor oferi și limonadă pentru cei care vor interacționa cu zona special amenajată la eveniment.

6. Workshop marca DOR wines de decorare a dopurilor și sticlelor de vin, iar degustarea unui pahar de vin bun este mereu binevenită.

7. Vom afla totul despre drumul unui copac de la sămânță și până la plantarea lui în câmp deschis, printr-un workshop marca „Arboretum”, comunitatea care te încurajează să urmărești drumul unui copac prin propria experiență.

8. Yoga pe acoperiș. Chiar de la începutul evenimentului vei fi invitat să încerci metoda de relaxare prin yoga.

9. Cafeaua rece marca Dallmayr va fi la dispoziția doritorilor de a se răcori aromat și calitativ la eveniment. Puneți deoparte bănuții pentru o cafea bună.

10. Concert inspirațional marca Tania Cergă, alături de invitatul ei special – Andrei Glavan. În deschiderea evenimentului o veți admira cu coveruri deosebite pe Anastasia Jantîc.

Vezi și: Cu ce poți înlocui tocurile la RoofOffline – evenimentul AGORA pe acoperiș (Foto)

Partener general: Victoriabank;
Partener silver: DOR Wines; Partener gustos: Wine Gogh; Partener energizant: Dallmayr Coffee Moldova.

Biletul e la preț de 100 lei, iar grupurile de 5 prieteni pot avea acces cu un bilet group de 350 lei. Rezervați pe iTicket.md. Mențiune: Evenimentul este unul 18+.