O lună în urmă, Cristina Gheiceanu a adus pe lume o fetiță minunată. Deși s-a dedicat rolului de mămică a două fetițe minunate, aceasta își croiește timp și pentru sine sau pentru rețelele sociale. Din respect pentru urmăritorii săi, Cristina organizează sesiuni de întrebări răspunsuri și iată ce lucruri a dezvăluit.

„Emily e o zâmbăreață! Îi atingi năsucul – zâmbește. Și în general, cred că al doilea copil se adaptează la orice, ca nu are alte opțiuni! Doarme în gălăgie, poți să mergi prin iarbă cu căruciorul – no stress!”

Cristina a vorbit despre cum o tratează Adela pe surioara sa mai mică. Aceasta a povestit că fetița este foarte drăgăstoasă și atentă la emoțiile micuței Emily:

„Adela o sărută de o înroșește. Uneori parcă prea mult. 😂. De fiecare dată când plânge, ea îi aduce suzeta micuței! Dar e și un pic geloasă. Când vede că o iau pe Emily în brațe, se preface că a căzut jos și trebuie să merg să o sărut și să o iau în brațe. Sunt două scumpe”.

 

Întrebată cum se simte acum, Cristina a spus: „Sunt bine. Mă bucur mult că am fetițele lângă mine și că nu am așteptat mai mult, căci ar fi fost mai greu. Acum, în sfârșit, mă simt împlinită”

Bloggerița a mai dezvăluit că în prima sarcină a adăugat 9 kilograme, iar în a doua – 16. Urmăritoarele ei însă sunt foarte curioase să afle cum de și-a revenit atât de rapid după sarcină, aceasta fiind într-o formă bună.

 

„Sunt departe de cum arătam înainte. Mai e de lucru. Pentru că nu pot face proceduri acum și nici sportul nu e recomandat așa de repede, am început a număra caloriile. Respectiv, mănânc o anumită cantitate de calorii, în fiecare zi. Nu este ceva ce recomand. E ceva ce am decis eu, pentru mine, și am rezultate. Cred că cel mai bun sfat pe care îl pot da unei femei însărcinate, e să aibă grijă ce mănâncă în sarcină, ca să nu se gândească la kilograme după naștere. Dar eu sunt bună la dat sfaturi 😂😂😂⁠.”, a adăugat Cristina.

Voi ce trucuri aveți, fetelor, care să vă ajute să reveniți la formele de odinioară?

 

Distribuie articolul: