Când spui „acum zece” și te gândești prin câte schimbări ai trecut ai senzația că ai uitat de omul care erai o dată. În 2010 Cristina Evtodii se pregătea de bacalaureat, iar astăzi are trei joburi,  multe lecții în buzunar din care a învățat și multă energie și dorințe pentru viitor. 

Am provocat-o pe Cristina Evtodii să ne povestească ce făcea acum 10 ani când revista EA.md căpăta contur și ce vise are pentru următorul deceniu. 

Acum 10 ani…

„Acum 10 ani, mă pregăteam de BAC și de o nouă viață, de matur. Nu știam exact ce va fi. Nu aveam un scop binedefinit, dar simțeam ceva. Acum pot defini ce simțeam mai exact. Știam că voi fi activă și plină de energie. S-a adeverit! Acum lucrez la trei joburi, colaborez, ies des cu prietenii, călătoresc, citesc, vizionez filme, sunt curioasă și îmi place să explorez lumi noi”, ne spune Cristina.

Deci ceea ce simțeam la 17, implementez la 27.

Peste 10 ani…

„Peste 10 ani mă văd la fel de open minded, la fel de fericită, la fel de sigură pe propriile puteri, la fel de integră, doar că dublat. Pentru că ceea ce am fost acum 10 ani nu mai sunt acum. O spun în sens pozitiv. Observ un progres major, și dacă aceasta este despre avansarea în ani – îmi place. Ador acest proces de cunoaștere, de dezvoltare și excelare. Întotdeauna există mai bine, dar îmi place să mă focusez pe prezent, să accept ce mi se întâmplă, să fiu recunoscătoare și mai puțin să lucrez sau să trăiesc pentru viitor. Eu sunt adepta „Carpe Diem””, recunoaște Cristina Evtodii.

Vezi și: Cristina Evtodii, despre puterea de a te reinventa: „Mi-am făcut o schimbare de look și dimineața m-am trezit alt om” (Video)