Duminică seara, Cristiano Ronaldo a devenit din nou tată, acesta fiind primul copil al fotbalistului și al iubitei sale, fotomodelul de 22 de ani Georgina Rodríguez.

Frumoasa brunetă a născut la Madrid, iar Cristiano, nerăbdător și mândru tare de minunea sa, a împărtășit cu prietenii virtuali prima fotografie cu cel de-al patrulea copil al său. Alături de fotbalist și de Georgina a fost și cel mai mare dintre copiii fotbalistului, Cristiano Ronaldo Jr, primul copil al lui Ronaldo cu ajutorul unei mame surogat.

ronaldo

Astfel, Ronaldo i-a urat bun venit pe lume celui de-al patrulea copil al său, primul pe cale naturală, după ce la începtul acestui an ne făcea cunoștință cu alți doi copii născuți cu ajutorul unei mame surogat, gemenii Eva Maria și Mateo.

TOPSHOT-FBL-FIFA-AWARDS

Primul copil al cuplului Georgina – Ronaldo este o fetiță, așa cum a dezvăluit fotbalistul pe contul său de Instagram.  Alana Martina este numele mezinei familiei, iar nașterea a decurs foarte bine:

„Tocmai s-a născut Alana Martina. Geo și Alana sunt foarte bine. Suntem toți fericiți”, e mesajul pe care Cristiano l-a transmis chiar din sala de nașteri.

Vezi și: Cristiano Ronaldo se va căsători cu Georgina Rodriguez în 2018!

Distribuie articolul: