Fotbalistul portughez are o relație deosebită cu mama sa, Dolores Aveiro. Recent, sportivul și-a sărbătorit mama și a fost foarte generos cu cea care i-a dat viață, oferindu-i un cadou impresionant.

Cristiano Ronaldo și familia sa se află de două luni în carantină, în Madeira. În unele țări, pe 3 mai (adică în prima duminică a lunii mai) s-a sărbătorit Ziua Mamei, iar cu această ocazie specială, fotbalistul i-a făcut un cadou superb mamei sale.

Dolores Aveiro a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de cadoul primit din partea fiului său, pe 3 mai. Este vorba de o mașină Mercedes GLE, bolidul fiind evaluat la 100.000 de euro.

Femeia a ținut să vină cu un mesaj de recunoștință: „Le mulţumesc copiilor mei pentru cadourile pe care le-am primit astăzi. O zi fericită tuturor mamelor!”. Cristiano mai are un frate și două surori. Fotbalistul are o relație specială cu mama sa, care îi este mereu alături, fiind una dintre cele mai înrăite fane a acestuia.

La rândul său, sportivul a publicat o fotografie cu mama și cu iubita sa, Georgina Rodriguez.

Frumos cadou, nu-i așa? Cu siguranță fiecare dintre noi, dacă ar avea posibilitatea, ar da orice pentru a-și bucura mama!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cristiano Ronaldo, un tătic responsabil pe timp de pandemie. Clipul postat de fotbalist a ajuns viral (Video)