Sexy și musculoși, pompierii australieni ne-au obișnuit deja cu aparițiile fierbinți în calendare tematice. De această dată este vorba despre calendarul de sărbători.

Până la Crăciun au rămas doar câteva săptămâni, iar ei, pe lângă stingerea incendiilor reale, reușesc să aprindă focul în inimile femeilor din lumea întreagă. După ce câțiva ani la rând aceștia au pozat pentru cauze nobile, nici de această dată nu s-au eschivat să se dezbrace pentru a salva animăluțele fără adăpost.

Pompierii australieni au decis să-și încânte admiratoarele pozând în rolul unor Crăciunei la bustul gol, alături de animăluțe extrem de drăgălașe. Femeile din lumea întreagă au rămas mai mult decât încântate. Unele dintre ele s-au declarat gata să adopte câte un animăluț, cu tot cu pompier.

Aceștia au publicat și un filmuleț realizat în timpul shooting-ului, care a strâns mii de vizualizări în mediul online. Vă invităm să vă bucurați privirea cu imaginile fierbinți și, de ce nu, să cereți de la Moș Crăciun, orice vă doriți. Mai este timp! 😜

 Sursa: Facebook.com

Vezi și: Cei mai sexy pompieri din Australia au pozat dezbrăcați pentru o cauză caritabilă