Hainele croșetate au cucerit fetele îndrăgostite de modă. De azi înainte hainele împletite nu vor fi purtate doar în sezonul rece, dar și vara. Ești în căutarea unui costum de baie? Atunci noi îți propunem să alegi unul în trend – cel croșetat.

Costumele de baie croșetate sunt foarte comode și îți vor scoate în evidență silueta. Nu vreau să te gândești la hainele bunicii pentru că împletiturile și macrameul sunt deja de câțiva ani în trend.

Partea cea mai bună la aceste costume de baie este că dacă ai o croșetă și te pricepi să o folosești, îți poți face singură unul.

Costumele de baie croşetate pot avea și câteva minusuri. Aceste minusuri le regăsim la nivel de funcţionalitate.

De exemplu, un costum de baie croşetat atrage, într-adevăr, multe priviri, însă, în acelaşi timp face ca înotul să fie mai inconfortabil.

Spre deosebire de costumele de baie tradiţionale, cele croşetate se usucă destul de greu. Din cauza asta nu te vei putea bucura de apă la fel de mult pe cât ţi-ar plăcea, poate.

De asemenea, costumele de baie croșetate nu sunt recomandate femeilor cu bust mare și mai corpolente, dar nu este o regulă!

Dacă îți dorești să fii în trend merită să faci niște sacrificii, nu?

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: