Costumul de baie minuscul a făcut dintotdeauna ravagii. Unele femeii îl consideră prea îndrăzneț, altele îl poartă cu încredere.  Recent, un brand american a lansat o pereche de bikini ce vin la pachet cu o avertizare: „Nu sunt pentru cei slabi de inimă”. Tu ai avea curaj să îi porţi la piscină?

Brandul American Oh Dolly a scos la vânzare un model de bikini care nu lasă nimic imaginaţiei, provocând o adevărată isterie pe reţelele de socializare. Acesta costă 37 de dolari.  Retalerul online recunoaşte că piesele acoperă doar esenţialul, nimic mai mult.

Sutienul  este prevăzut cu bretele invizibile, din silicon pentru a acoperi cu material cât mai puţină piele şi impiedica bronzatul inestetic. Chiloţii sunt însă cei care au agitat spiritele pe reţelele de socializare. Aceştia au bretele invizibile pe şolduri, realizate tot din silicon.

Costumul de baie a fost creat cu un scop precis: să permit posesoarei să se bronzeze uniform.

Acesta a ajuns însă intens dezbătut pe reţelele de socializare. Având în vedere că acoperă foartă puţină piele, mulţi se întreabă dacă mai are sens să fie purtat.

Sursa

Distribuie articolul: