Celebra actriță Rebel Wilson s-a determinat cu scopul principal al anului 2020 – actrița dorește să lase jos kilogramele în plus! Mai mult decât atât aceasta a făcut niște declarații potrivit cărora ar fi fost plătită mai mulți ani la rând numai să-și păstreze intacte formele voluptoase.

După perioada de izolare la domiciliu, impusă de autorități pentru stoparea pandemiei de coronavirus, Rebel Wilson pare determinată să își schimbe complet modul de viață. Vedeta a reușit să slăbească peste 18 kilograme, iar transformarea ei fizică nu se oprește aici.

Vezi și: Pe urmele interpretei Adele. O actriță de la Hollywood a slăbit drastic și vrea să mai scape de 75 de kg (Foto)

După ce toată lumea a observat cât de bine arată acum Rebel Wilson, actrița a decis că a venit vremea să rupă tăcerea și să facă puțină lumină în ceea ce privește decizia ei de a slăbi.

Rebel Wilson a declarat că a fost plătită să nu slăbească și a trecut prin perioade grele, care au afectat-o emoțional.

Aveam un job unde am fost plătită cu mulți bani pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”, a declarat starul, conform Daily Mail.

În vârstă de 40 de ani, Rebel Wilson recunoaște că a ajuns în punctul în care simte nevoia unei schimbări, iar 2020 pare un an ideal în care se poate concentra pe sănătate și beneficiile sale.

Sursa: Protv.ro