În timp ce medicii sunt cei aflați la datorie în aceste zile deloc ușoare, noi, cei de acasă încercăm să-i susținem cum putem. Un gest frumos a fost făcut astăzi de către interpretul Costi Burlacu, care a lansat o piesă nouă, o piesă dedicată tuturor medicilor – eroilor aflați în prima linie, în lupta cu COVID-19.

Despre lansarea piesei, Costi a anunțat mai devreme pe pagina oficială de Instagram. Tot acolo artistul a menționat că textul cântecului a fost scris de către textiera Radmila Popovici.

„Prieteni! Astăzi, la ora 18:00 împreună cu textiera @radmila_popovici lansăm o piesă nouă dedicată tuturor medicilor – eroilor noștri din prima linie! 🙏♥️ Stay tuned, vom fi Live! 📢 #StamAcasa #TotulVaFiBine #Doctore”, a fost textul postării alături de care s-a atașat și o fotografie foarte sugestivă.

În live, interpretul a povestit despre ideea piesei „Totul va fi bine, doctore”, dar și despre faptul că acesta se gândea la o astfel de piesă de mai multă vreme.

„Ideea piesei a apărut mai demult, în vara anului trecut vorbeam cu Radmila Popovici să facem o melodie pentru medici”, a zis interpretul.

„Este melodie pe care o dedicăm tuturor medicilor, tuturor eroilor noștri care astăzi trec printr-o perioadă complicată. Ne rugăm din toată inima pentru sănătatea lor”, a adăugat Costi.

Vezi mai jos cum sună piesa „Totul va fi bine, doctore”, care cu siguranță va atinge multe suflete, și, sperăm să le dea putere medicilor în aceste zile deloc ușoare.

Amintim că echipele EA.md și AGORA au inițiat o tradiție frumoasă pentru susținerea medicilor și a tuturor persoanelor aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19. Astfel, în fiecare duminică populația este încurajată să susțină personalul medical printr-un val de aplauze. Inițiativa #izolațidaruniți #aplaudămeroii a fost creată în semn de respect pentru cadrele medicale atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume, care zile și nopți la rând  luptă pentru a salva viețile oamenilor infectați cu coronavirus. Iar duminica viitoare poți ieși și tu să aplauzi alături de noi, eroii. Mai multe detalii despre eveniment vezi aici.

Sursa foto & video: Instgram & Facebook