La postul de muncă îmbracă halatul de medic obstretician ginecolog și ajută sute de femei să fie sănătoase. Iar după, poartă haine sport și devine o adevărată divă în sala de sport. Faceți cunoștință cu doamna doctor obstretician ginecolog Corina Visan, ex-Miss Bikini Univers, în cadrul unui interviu pentru Vip magazin.

 

Am absolvit nouă clase în sat, apoi a urmat Liceul „Mihai Eminescu” cu profil biologie și chimie din Leova. În 1994 am început studiile la medicină, care s-au încheiat cu Rezidentura în obstetrică și ginecologie. De 23 de ani, sunt aici. Dincolo de meserie, sunt fiică, soră, soție, mamă și bunică, fiecare dintre aceste roluri reprezintă o parte din mine și mă fac să mă simt o femeie împlinită.

Provine dintr-o localitate de la sudul Moldovei, dintr-o familie frumoasă, mama, tata și sora. Acum, Corina are un soț iubitor, 2 feciori și o fiică. Are deja 3 nepoți ce-i umplu casa de fericire.


Soțul a fost cel care a adus-o în lumea sportului și de atunci sala de sport face parte din rutina zilei.

Din anul 2005 sportul face parte din rutina mea. Soțul m-a făcut să descopăr această artă. Recunosc, au fost perioade când am ținut foame sau am consumat doar sucuri naturale din legume. Chiar recent am fost 40 de zile doar pe smoothie din brusture și păpădie, dar să știți că aceste încercări sunt niște lecții prin care îți demonstrezi ce poți, cât poți, cum poți. Sportul este o pasiune care implică multă responsabilitate, dacă îți dorești rezultate.

Nu îmi amintesc exact cum am luat decizia de a participa, dar știu sigur că eram curioasă să aflu: „Dacă alții pot, eu de ce nu aș putea? Oare mie o să-mi reușească?!”. Mai exact, necunoscutul m-a tentat. Campionatul Lumii – Miss Bikini – nu e doar despre defileu… A fost un parcurs foarte dificil, zi de zi la muncă, trei micuți acasă, soțul și copiii carnivori, eu vegetariană, antrenamente de șase ori pe săptămână, plus cardio de încă șase ori. Apoi, nenumărate lecții unde învățam cum să pozez, cum să defilez, cum să prezint corect toate grupele de mușchi. Doamne câte lacrimi și câte emoții…
Dar nu cedam, voiam să-mi testez limitele. Și iată că în octombrie 2013 am ajuns pe arena din Kiev, la Campionatul Lumii – Miss Bikini, unde am întâlnit o mulțime de femei foarte frumoase, care aveau ani de experiență în acest domeniu, iar eu – nimic. Practicam sportul doar din plăcere și ambiția de a descoperi ceva nou. Totuși, am fost selectată în categoria mea de înălțime să defilez pe scenă în fața a sute de mii de oameni. A fost greu, mult prea emotiv, dar a meritat efortul fiecărei etape. Am revenit acasă cu mai multă încredere în mine, pentru că am reușit.

Corina are și unele secrete de frumusețe, care o ajută să rămână tânără chiar cu 3 nepoți alături.

Nu fac nimic deosebit și nu sunt nebună după inovațiile cosmetologice. Nu sunt contra, doar că fiecare alege ce dorește și ce i se potrivește. Fumusețea exterioară oricând o poți corecta, cea interioară este o artă. Nu oricine știe cum să păstreze sufletul frumos. Este un infinit între interior și exterior, așa eu cred.


Frumoase, puternice, delicate, mândre, rezistente, blânde, înțelepte… și mai avem o mulțime de calități pe care le putem enumera despre frumusețea femeii. „Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere. Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii. Dacă n-ai văzut încă o femeie care iubește, atunci n-ai văzut niciodată o femeie frumoasă” spunea cineva și cred că e mult prea adevărat.

O femeie încrezută şi plină de viaţă este o femeie care face ceea ce îi place şi are succes în activităţile pe care le desfășoară. De aceea, pentru a te simți bine în pielea ta este esenţial şi să îți placă ceea ce faci, să fii împlinită și motivată de jobul tău. Ca să te simţi bine în pielea ta zilnic e nevoie să ai grijă de corpul tău, dar şi de mintea ta. Încearcă să adopţi un stil de viaţă care să îţi aducă beneficii, alege să faci mişcare, să te hrăneşti conform nevoilor tale, dar şi să ai grijă de starea ta psihică.

Cea mai mare fericire i-o aduc cei dragi, soțul și fiica care o așteaptă mereu acasă.

Tot ce am mai prețios este familia mea. Este un moment atât de profund să-ți urmărești copiii cum își iubesc puii și îi educă după principiile lor, iar tu ca un strajnic privești cu inima plină de căldură și sufletul plin de bucurie să vezi roada pomului.


Mereu îmi închei ziua de muncă cu bucurie. Bineînțeles sunt zile mai ușoare, altele mai pline de emoții, dar mereu muncesc din plină dragoste și dedicare pentru profesia pe care am ales-o. Acasă mă așteaptă soțul și o prințesă dulce, fica noastră. Momentan, ea este cu noi. Mult timp petrec cu nepoții, când ne vizitează. Ei sunt drive-ul nostru, ne provoacă să fim mult mai energici pentru a le oferi atenție, distracție și tot ce pot oferi mai bun bunicii adevărați. Ne considerăm o familie fericită și recunoscătoare Domnului pentru tot.

Distribuie articolul: