Este jurnalista care își cunoaște atuurile și își recunoaște slăbiciunile. Corina Frumuzachi, reporter Canal 2, ne-a povestit într-un interviu despre marele vis din copilăria sa și momentele de atunci care au marcat-o. Adoră parfumurile, însă nu ar da ultimii bani pe ele. Corina a îmbrăcat ținute marca NaneTTy într-un pictorial de toamnă și crede că anume străinii ne-au motivat să apreciem produsele autohtone cu adevărat.

6 atribute care mă descriu perfect: muncitoare, obsedată de parfumuri, cu gândul la familie, prietenoasă și însetată de o schimbare. Sunt sigură însă că în fiecare perioadă a vieții noastre am alege alte cuvinte care să ne descrie.

În copilărie îmi plăcea nespus de mult… Perioada sărbătorilor de iarnă, momentul când ne adunam toți la bunei pe sobă. Zăpada pufoasă, săniușul până seara târziu, mirosul cozonacilor scoși din cuptor…

Corina Frumuzachi

Corina FrumuzachiNu mai e ca înainte… emoția pe care o trăiam atunci când desfăceam cadourile puse de Moș Crăciun sub brad.

Dacă aș putea, aș inventa mașina timpului. Orice moment de fericire merită savurat la infinit.

Am visat să devin actriță. Mă îmbrăcam în hainele de ocazii ale mamei și jucam prin casă diferite roluri, redam moment rupte din serialele mexicane pe care le priveam pe atunci. Îmi plăcea să fiu admirată de cei din jur. Și chiar ceream un anumit tip de atenție artistică, pentru că știam că asta îi va bucura pe adulți. Rudele obișnuiau să mă urce pe câte un scaun și acolo, cocoțată ca pe o mică scenă, dădeam drumul întregului repertoriu. Acest obicei nu a dispărut, cam asta fac și acum, doar că poeziile sunt din viața de zi cu zi, iar spectatorii sunt o țară întreagă.

Dacă o domniță are 15 ani și vrea să se facă jurnalistă, trebuie să știe că această meserie presupune multă jertfire. Dacă este gata să sacrifice cina cu familia din seara de Crăciun pentru un live din Piața Marii Adunări Naționale, atunci locul ei este la TV.

Corina

Ca să știu sigur de ce reușesc ori ba, îmi scriu pe o foaie obiectivele pe care trebuie să le îndeplinesc. Îmi fixez un termen și foc la ghete!

Visul meu jurnalistic este să dau un live de la faimoasa parada a „Carnavalului din Rio de Janeiro” sau festivalul „La Tomatina” din Spania sau „Festivalul Holi” din India. Anul trecut am dat direct de la „Festivalul Culorilor” de la noi și am înțeles că aceste genuri de intervenții live, pline de adrenalină, sunt preferatele mele.

colaj-1

Nu voi renunța niciodată la lucrurile care mă fac să fiu împlinită și fericită în viață. Pentru că frumusețea unei femei se construiește în jurul valorilor sale interioare, nu voi renunța niciodată să iubesc, să-mi susțin aproapele, să fiu înțelegătoare, să am demnitate și să lucrez în fiecare zi la dezvoltarea personal și profesională.

Ultimii bani nu îi cheltui. Din fericire, știu cum să-mi administrez banii. Educația mea financiară are grijă ca atunci când se termină luna să nu rămân cu portmoneul gol.

Corina Frumuzachi

FrumuzachiStihia mea sunt parfumurile, pentru că mirosul preferat îmi face ziua mai frumoasă. Nu aș renunța la cafeaua de dimineață și la serile de iarnă petrecute în fața căminului cu un pahar de vin. Acestea dar și multe alte lucruri mărunte, care mă fac să fiu împlinită și fericită.

Un bărbat trebuie să fie în primul rând puternic, să nu se plângă, să ia decizii și să trăiască cu consecințele. Este important să fie carierist, deoarece, așa gen de bărbat are scopuri bine definite în viață. De obicei astfel de bărbați sunt reci și lipsiți de gingășie, dar apreciez bărbatul care poate combina duritatea cu tandrețea. De duritate are grijă el, de tandrețe – femeia de lângă el.

Eu port cu mândrie haine made in Moldova. Multe dintre produsele tradiționale moldovenești, sunt preferate de străini. Ei văd, simt și înțeleg mai bine decât noi hainele produse în țara noastră. Mai mult, străinii demult aleg să se îmbrace în hainele fabricate în Moldova, și ei sunt de fapt cei care ne-au motivat să avem încredere în ai noștri.

corina

nanettyLocație: Draft; MUA: BIOSalon Mes Amis

Concept Style: Tatiana Balan

NaneTTy – str. Banulescu Bodoni, 47

CC Atrium, etaj 2

Facebook.com/NaneTTy

TELEFON: 069094946

EMAIL: [email protected]

www.nanetty.md

P

Distribuie articolul: