Corina Braga este studenta la economie care își vede deja foarte bine conturată imaginea de femeie de afaceri, femeie de succes - spre asta tinde și pentru asta muncește zilnic. În cadrul competiției "Miss &Mister USM 2017", desfășurate recent în capitală, tânăra a primit coroana locului de frunte. Despre competiție, dar și despre planurile de viitor, ne-a povestit într-un interviu detaliat.

Corina, spune-ne 3 lucruri esențiale care îți definesc personalitatea.

Sunt o femeie puternică, hotărâtă și visătoare, iar asta s-a văzut în timpul când  luptam pentru titlul de Miss, alături de cele 5 participante. Eram hotărâtă în tot ceea ce spun şi transmit publicului, deoarece am visat la acest titlu, iar la finalul acestui eveniment, visul meu a devenit realitate.

corina braga 5

Pasionată de make-up și studentă la economie – cum se împacă ambele sau cum vor face casă bună?

E o combinaţie perfectă dintre hobby-ul şi specialitatea pe care am ales-o, întrucât o femeie puternică şi independentă, întotdeauna trebuie să arate bine, dar este şi un avantaj să îţi poţi monitoriza contabilitatea în propria afacere din domeniul Beauty.

corina na

Ce crezi ca te-a ajutat cel mai mult în cadrul concursului?

În cadrul concursului, m-a ajutat cel mai mult susţinerea familiei, dar şi a prietenilor și anume prin implicarea lor în toate probele pe care le-am prezentat, fiecare venind cu idei originale, prin intermediul cărora am devenit învingatoare și le mulţumesc pentru că au avut încredere în mine.

corina 44

Cine sunt 3-4 persoane cheie care au avut un cuvânt de spus pentru tine până acum și cărora le ești recunoscătoare?

În primul rind, vreau să-i mulţumesc lui Dumitru Chiulaflî pentru prezentarea video, care deja timp de 24 de ore are peste 3000 de vizualizări, Mihaelei Grumeza – pentru susţinerea şi ideile ingenioase pe care le-am implementat în pregatirile pentru eveniment, dansatorului Ion Frumusachi – pentru cel mai frumos, pasional, tragic şi original dans.

Cum se exprimă pentru tine Frumusețea și ce eforturi faci ca să arăți bine?

După părerea mea, frumuseţea ocupă treapta cea mai înaltă pentru orice femeie, iar pentru a atinge acest nivel, eu frecventez bazinul, sala de forţă, aplic măşti faciale, dar o mai mare atenţie acord părului, care are nevoie de îngrijiri permnente, pentru a arăta sănătos.

corina mireasa

Cum ai dori să valorifici acest titlu de miss si ce ți-ar plăcea să faci în acest domeniu al frumuseții și modei?

corina braga 2Activez de mai mult timp în domeniul modelingului, alături de diferiţi designeri vestimentari că şi Make-up Artist sau pentru a le prezenta colecţia de haine. Prin itermediul acestui titlu, mă voi specializa mai mult în domeniul de Make-up, organizând mai multe concursuri şi şedinţe foto cu lucrările personale. Experienţa primită de la fiecare proiect de modeling îmi aduce mari succese în domeniul meu de activite, dar și pentru a cunoaşte noi prieteni.

Ce alte planuri de viitor are Corina Braga?

Pentru mine exită doar un singur punt şi anume de a deveni o Femeie de Succes. Îmi construesc singură viitorul aşa cum mi-l doresc şi mă vad o femeie împlinită alături de persoanele care mereu îmi sunt alături. Dat fiind faptul că sunt înconjurată de oameni de succes, ei îmi dau curaj şi mă înspiră să ajung la cel mai înalt nivel.

Care sunt 3 lucruri pe care trebuie neapărat să le facă un student în cei 3-4 ani de studenție?

corina braga 11Cei mai frumoşi ani sunt cei de studenţime, în care singur îţi creezi personalitatea şi îţi croieşti drumul spre noi realizări şi succese. E vârsta când începi să pui tot ce ai pe cântar şi să stabileşti de ce mai ai nevoie pentru a avea un viitor cât mai prosper şi plin de realizări. După parerea mea, un student adevărat trebuie să fie mereu primul în tot, să combine învăţătura cu distracţia şi la finalul studiilor să devină o persoană de succes.

Cum crezi ca poti tu contribui la viitorul prosper al economiei naționale?

Pentru a dezvolta economia naţională, există 2 căi pe care ne putem axa: pe turism, deoarece avem multe locuri istorice cu o arhitectură deosebită şi peisaje atrăgătoare, dar şi pe agricultură, care a fost mereu pe primul plan pentru a dezvolta economia în Republica Moldova.

Îți mulțumesc frumos, Corina. Mult succes să ai!

Foto: ASUSM, Arhivă personală