Coregraful și fondatorul școlii de dans „Black&White”, Iulian Țurcanu, se declară un soț iubitor și un părinte fericit. Acesta este de părere că viața este un test, iar iubirea și responsabilitea pentru cei dragi merg cot la cot.

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE are deosebita plăcere de a prezenta ambasadorul „Școlii Paternității” – dnul IULIAN ȚURCANU, director „Black&White Dance Center”, soț și tată iubitor a trei copii minunați: Lia, Luca și Teia!

Iulian Țurcanu reprezintă un reper inegalabil pe scena dansului modern, fiind apreciat pentru limbajul mișcărilor ce aduce în prim plan creativitatea, inovația și exprimarea trăirilor umane!

Pasiunea pentru dans şi-a descoperit-o la vârsta de 9 ani, când tatăl său şi-a manifestat dorinţa ca fiul să poată invita o fată la dans, aceasta marcându-i viaţa. Este cel care a intrat în top 20 din cei 50 000 de dansatori la analogul emisiunii „So You Think You Can Dance”, „Танцуют всi”, din Ucraina. Experienţa acumulată în baletul „Dansez Pentru Tine” din România l-a învăţat să tindă a fi un dansator universal, ajutându-l mult în calea spre succes.

Și-a realizat visul prin deschiderea propriei şcoli de dans „Black&White” și este cu adevărat un Soț și Tată împlinit!

Am realizat că, implicarea în creșterea și dezvoltarea copiilor mei este o prioritate! Este un test pe care ni-l dă viața, ca să găsim în noi, nu doar iubirea pe care o simțim pentru cei apropiați, dar și responsabilitatea de a ne aprofunda integral în îngrijirea celor mici! Mă bucur că în fiecare zi alături de soție, dăm dovadă de munca în echipă, fapt ce oferă dublul siguranței și afecțiunii pentru copiii noștri!”, a remarcat Iulian Țurcanu.

Echipa #PRINCIPIISANATOASE apreciază enorm atitudinea pozitivă, implicarea și suportul acestui tânăr tătic în promovarea unei cauze nobile, orientate spre prevenirea și combaterea violenței în Republica Moldova!

„Mă simt onorată și, în același timp fericită că, în Republica Moldova mai există oameni CU SUFLET! Ne mândrim cu această nominalizare! Sincere felicitări și mulțumiri că ne sunteți alături!”, spune Olga Cernelev, Președinte A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE”.

Cursul online „ȘCOALA PATERNITĂȚII” a fost elaborat de echipa #PRINCIPIISANATOASE cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele financiare ale Fundației OAK.

ȘCOALA PATERNITĂȚII presupune un scop nobil, orientat spre crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

Este soluția perfectă pentru cei care vor să găsească un răspuns legat de îngrijirea picilor, fie că este vorba despre: alimentație, igienă, somn, imunizare sau măsuri de acordare a ajutorului premedical în situații de urgență (arsuri, fracturi, hemoragii, traume, etc.). Până în prezent Cursul online a fost accesat de circa 500 de persoane!

Totodată, în cadrul proiectului a fost elaborat „Ghidul unui tată bun” care poate fi accesat online. Scopul acestui ghid este facilitarea, conștientizarea și recunoașterea rolului exercitat de către femei în societate precum și responsabilizarea bărbaților în treburile casnice. Acesta oferă informații clare și utile pentru a crea cele mai bune și sigure condiții de îngrijire și educație a unui copil fericit!