Berbec

Nu eşti deloc practică în aceste zile şi nici dragostea nu pare s-o ducă mai bine. Norocul tău eşti foarte persuasivă şi reuşeşti compensezi partea concretă cu gândirea ta creativă sau chiar abilitatea de a fi foarte distractivă. Cu partenerul potrivit, nu există ceva ce nu poţi face. Urmeazăţi ideile ieşite din comun până joi, atunci când revii cu picioarele pe pământ dacă pierduseşi contactul cu realitatea!

Taur

Abordarea ta unică te face treci peste monotonia zilei de luni. Aratăţi strălucirea! În următoarele zile o te ocupi de casă şi sănătate şi, chiar dacă eşti foarte ocupată, în fiecare zi faci câteva exerciţii fizice pentru a-ţi menţine silueta. Ceea ce se întâmplă în jurul tău pe parcursul săptămânii îţi afectează sfera emoţională şi are un impact destul de puternic asupra psihicului tău.

Gemeni

Încearcă îţi dai seama ce se ascunde în spatele reacţiilor emoţionale pe care le ai în acest început de săptămâna! Cei din jur te simt destul de confuză şi de nedumerită înlegătură cu ceea ce ţi se întâmplă şi de aceea îţi vor acorda timpul de care ai nevoie. Din punct de vedere profesional, ştii care sunt paşii pe care trebuie îi urmezi pentru ca succesul îţi fie garantat.

Rac

Nu ştii care este direcţia spre care trebuie te îndrepţi, cea raţională sau cea sentimentală şi cataloghezi acest lucru fiind cel mai dificil din viaţă ta de până acum. O prietenă apropiată te poate ajuta cu un sfat deoarece se pare acum ceva timp a trecut printr-o perioada asemănătoare. Este important totuşi ai încredere în ceea ce simţi!

Leu

Văzând lucrurile aşa cum sunt, în loc te iei după prejudecăţile celorlalţi, reuşeşti iei deciziile corecte în această zi de luni. Această viziune îţi oferă un real avantaj, având în vedere întrebările de care o ai parte în următoarele zile. Pentru a afla nişte răspunsuri, găseşte o persoană cu care împărtăşeşti ceea ce simţi şi care îţi inspire încredere.

Fecioară

Ai nevoie de calităţile tale analitice la începutul săptămânii, aşa ia toate lucrurile în considerare şi rezolvă situaţiile aşa cum ştii tu o faci mai bine! În următoarele zile vei fi un pic mai sensibilă, indiferent e vorba la propriu sau la figurat. Lucrurile nu sunt foarte concrete acum şi, dacă pui deoparte aşteptările şi doar explorezi, te vei elibera de energia pe care o ai în exces.

Balanță

 

Eşti încă nehotarată cu privire la ceva sau cineva luni. Vorbeşte despre asta, însă nu o face doar superficial, şi vezi cum te face te simţi. E posibil ca lucrurile ia amploare în următoarele zile, însă dacă te stresezi prea mult nu vei rezolva mare lucru, aşa stai liniştită. În timp ce te gândeşti cum rezolvi anumite probleme, încearcă totuşi te şi relaxezi, deoarece eşti supusă la un stres destul de mare.

Scorpion

În această zi de luni vei fi mai comunicativă decât de obicei şi vei acţiona într-un mod total diferit pentru ţine. Încearcă te informezi foarte bine înainte de a lua o decizie profesională; mai mereu te laşi acaparată de aparenţe şi pierzi din vedere detalii importante. Energia planetelor lucrează în favoarea ta şi te ajută îţi menţii atitudinea pozitivă şi plină de energie întreagă săptămâna.

Săgetător

Fii atentă la persoanele cu care interacţionezi şi cărora le comunici ideile pe care le ai în legătură cu proiectele ce trebuie finalizate! Încearcă nu ai încredere în cei din jur, mai ales atunci când este vorba de viaţa profesională. Sâmbătă şi duminică te vei dedica vieţii tale sentimentale şi îţi vei îndrepta atenţia către persoanele dragi care sunt mereu alături de ţine.

Capricorn

De cele mai multe ori eşti foarte credulă şi consideri eşti înconjurată de prieteni şi de persoane cu intenţii bune, dar sunt situaţii în care acest lucru se demonstrează a fi tocmai contrariul. Sfârşitul săptămânii se anunţă complet diferit faţă de tot ceea ce ai trăit până în prezent; vei avea ocazia ieşi din starea de monotonie în care te afli.

Vărsător

La începutul acestei săptămâni cunoşti foarte multe persoane noi de care te vei ataşa într-un mod surprinzător. Se pare nevoia de a comunica este mult mai profundă decât te aşteptai fie în această perioada; cel mai probabil, ai petrecut foarte mult timp singură în ultimele zile. Weekend-ul este rezervat familiei, deoarece ai nevoie de cei dragi în preajma ta.

Pești

Încearcă nu mai fii atât de geloasă şi de impulsivă prin modul în care te comporţi, deoarece acest lucru atrage atenţia celor din jurul tău. Spre sfârşitul săptămânii ai o dispoziţie foarte energică şi vei fi dornică petreci alături de cei dragi. Nu te mai lasă cuprinsă de melancolie şi alungă orice gând trist care îţi inundă mintea!

Sursa