Nimeni nu poate uita evoluția din acest an a Polinei Gagarina la Eurovision Song Contest. Piesa Polinei – „A million voices”, a fost scrisă de către o echipă întreagă de compozitori din Germania, Suedia și Federația Rusă. Lidia Isac va participa, în acest an, și la selecția națională autohtonă a concursului muzical. Piesa Lidiei va fi semnată de către echipa din Suedia și Federația Rusă, care i-au adus Polinei Gagarina „argintul” la ESC.

Nu știm, deocamdată, despre ce piesă este vorba. Cunoaștem doar percepția compozitorului cu privire la cum ar trebui să arate acest produs muzical:

„Eurovisionul este o substanță specială, care funcționează după legile proprii. În ultima vreme, se apropie de legile comune pieții de muzică Pop. Concursul a împlinit 60 de ani și, cu tot respectul pentru muzică, să nu uităm că este un show televizat întâi de toate.

Oricât ar părea de straniu, dar piesa devine mai importantă decât artistul, iar asta nu este doar părerea mea. Comunic cu o mulțime de oameni din întreaga lume. Acesta e trendul, muzica devine instantanee, oamenii nu au timp să asculte albume întregi sau să afle detalii despre cariera artiștilor. Toate se întâmplă foarte rapid. Dacă nu fixezi atenția publicului tânăr încă din primele două minute, e foarte posibil ca nici mai departe să nu-i fie interesant”, a mărturisit, pentru „Utro na CTC”, compozitorul Leonid Gudkin.

Lidia Isac a dezvăluit, pentru aceeași sursă, că se bucură enorm pentru o astfel de oportunitate:

„Când în spatele tău se află o echipă ca cea a lui Leonid Gudkin, care a creat piese pentru locuri ca II sau V la Eurovision, am încrederea că toate îmi vor reuși. Sunt foarte fericită că am avut norocul să colaborez cu astfel de profesioniști. Piesa e foarte dificilă din punct de vedere vocal, iar asta înseamnă o provocare de a-mi depăși barierele. Cred că ca fi o piesă de care are nevoie acest concurs. Este părerea mea, dar vom vedea cum vor sta lucrurile”

Amintim, de asemenea, că Lidia Isac își va încerca puterile și la selecția națională Eurovision din Elveția, alături de David Westerhout. Cei doi vor interpreta piesa „Citizens of the World”.

RO/RU/ENVă prezentăm o nouă piesă a Lidia Isac și David Westerhout!Ideea piesei este că suntem cetățenii aceleiași lumi! Toate hotarele sunt create de oameni, dar pentru noi ele nu există! Așteptăm opiniile voastre și nu uitați să apăsați butonul „Vote”, după ce accesați linkul postat în primul comentariu) Презентуем Вам новую песню от Lidia Isac & David Westerhout !Песенка о том, что мы все граждане одного мира! Все границы придуманы людьми, но для нас их не существует! высказывайте своё мнение, но не забывайте нажимать на кнопочку “Vote”, которая будет по ссылке в первом комментарии) Всем любви!PS и ещё… Iphone 6 лучшая камера в мире, когда нет времени и денег))We present you the new song of Lidia Isac and David Westerhout!The song is about, that we are the citizens of the same world! All boundaries are created by people, but for us they don’t exist! Feel free to express your opinion and don’t forget to click “Vote” after you visit the link posted in the first comment) Love to all!

Posted by Сергей Орлов on 1 Noiembrie 2015

Foto: Arhiva Personală, @BBCEurovision

Video: Dixi dailydiary

Distribuie articolul: