Polina Gagarina, în vârstă de 34 de ani, și-a organizat o escapadă cu copiii în Turcia. În tot acest timp, cântăreața nu uită de urmăritorii ei de pe Instagram, încântându-i cu fotografii din vacanță. Ieri, Gagarina le-a împărtășit prietenilor virtuali reflecțiile sale asupra sentimentelor de vinovăție care o bântuie.

„Te simți adesea vinovată? Eu da, din când în când, pentru că cred, că toate femeile care muncesc mult, se odihnesc puțin și cu greu găsesc timp să „trăiască”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.


„Sentimentul de vinovăție, mi se pare, este cea mai puternică manipulare din copilărie. Inițial, pare a fi de natură educativă pozitivă, dar de-a lungul anilor se dezvoltă în noi din ce în ce mai multă anxietate, îndoială de sine, în deciziile sau „indeciziile” noastre, obsesie și nervozitate, care uneori se transformă în boală”, a mai scris Polina. 

Potrivit cântăreței, în lumea modernă, prea multe obligații cad pe umerii femeilor, însă aceștia într-o zi nu vor mai rezista.

Fanii Polinei s-au dat cu părerile în comentarii. Unii dintre ei l-au acuzat pe fostul ei soț, fotograful Dmitry Iskhakov, de faptul că divorțul dificil și obstacolele pe care le creează fostei sale soții, faptul că o supără pe artistă, îi i-a foarte multă energie. În opinia lor, acesta este motivul pentru care Polina a scris o astfel de postare.

Este demn de remarcat faptul că aproximativ în același timp cu Polina, Dmitri Iskhakov a publicat o postare cu propriul său raționament despre emoții. Totuși. textul său se referea la o altă emoție – frica. Unii abonați au remarcat că foștii soți par să comunice între ei prin astfel de postări pe Instagram.

Vă amintim că Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov au divorțat anul trecut după șase ani de căsătorie. Cuplul are o fiică comună, Mia, în vârstă de patru ani, care, după divorțul părinților, a rămas cu mama ei. Polina crește și un fiu de 13 ani, Andrei, din prima căsnicie. Gagarina nu a dezvăluit motivele despărțirii de Iskhakov, dar ultimele ei reflecții asupra rolului unei femei în familie au lăsat să se înțeleagă un posibil motiv al separării –  oboseala emoțională a artistei.Foto: instagram/Polina
Sursa: spletnik.ru