Pe timp de pandemie, izolați acasă, nu putem decât să căutăm cât mai mult să interacționăm virtual cu lumea. Elena Grădinaru, fondatoarea Clounella, a pornit într-o seară, mai în glumă – mai în serios, să citească povești live împreună cu fetele ei: Mihaela Și Gabriela. Ocupația a luat proporții, iar acum, cu o regularitate constantă, Elena și fiicele ei aduc povești de seară în live-uri pe facebook. Despre asta, dar și despre cum mai valorificăm statul acasă, ne spune animatoarea.

Profitați de timpul cu familia

„Perioada aceasta de stat acasă este pentru mine ca pentru două persoane diferite: ca pentru Elena Grădinaru și ca pentru Clounella. Suntem în sfârșit cu toții acasă, zi de zi, duminică de duminică – lucru care nu se întâmpla absolut deloc pe parcursul anului și era foarte încărcați cu activități și spectacole în fiecare weekend și seara. Deci recuperăm din plin timpul cu fetele, am luat cina în 4 pentru prima dată, credeți-mă și ceea ce vă îndemn este să profitați de acest timp la maxim posibil. Clounella este în proces de stagnare totală, asta deoarece nu am găsit încă o soluție pentru animația și interacțiunea cu copiii în regim online”, spune Elena.

LIVE-uri cu povești

„Fetițele sunt încântate de aceste ieșiri în direct. Avem o colecție frumoasă de povești și le împărțim cu drag cu toți cei care ne urmăresc. Fetele ies pe rând cu mine, una într-o seară și alta în altă seară. Cealaltă urmărește LIVE-ul din altă cameră și apoi îi dă sfaturi. Inițial ies ele LIVE și ele comunică cu publicul, cer inimioare și pregătesc copiii pentru povestea care urmează. În rest mai jucăm jocuri de societate, avem grijă de grădină, iar ele, fiind două surioare la diferență de exact un an și jumătate – asta e minunat”, ne mărturisește fondatoarea Clounella.

Acum, poveștile sunt disponibile și pe canalul de Youtube al Trupei Planeta Clounella.