Tendințele în modă și frumusețe din 2021 sunt puternic influențate de stilul anilor ’90. Vorbim în acest articol despre un accesoriu de păr, la care chiar nu ne-am fi gândit că va mai fi în vogă – cleștele de păr. 

Cleștele de păr este foarte ușor de folosit și te ajută să creezi coafuri comode și frumoase. Fashionistele și influencer-ele l-au redescoperit și îl includ tot mai des în coafuri ce pot fi realizate în numai câteva minute.

De la cocul lejer și răvășit prins cu un clește și până la părul jumătate prins, jumătate liber, există numeroase stiluri pe care le poți încerca. Cu ajutorul cleștelui de păr poți obține și un coc perfect netezit, care are un aspect elegant.

Atenție cum îl alegi: Alege un clește de păr realizat cu atenție, dintr-un material de calitate. Este un detaliu foarte important pentru a preveni deteriorarea părului. Marginile ascunțite sau care nu sunt bine finisate se pot freca de păr, ducând în timp la deteriorarea și ruperea firelor care intră în contact cu cleștele.

Vezi în continuare cum îl poartă fashionistele: 

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: