Cleopatra Stratan a împlinit recent 18 ani, fiind cerută în căsătorie de Edward Sanda chiar în aceeași zi. Cei doi au dezvăluit când se căsătoresc, dar şi ce planuri au pentru luna de miere. 

Nimeni nu s-a aşteptat ca relaţia dintre Cleopatra Stratan să evolueze aşa de rapid. Iată că cei doi tineri îndrăgostiţi se gândesc deja la momentul când o să îşi unească destinele.

„Dacă pandemia se va opri şi totul va funcţiona normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în Bucureşti, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Curând, cei doi o să se mute împreună, iar pentru început vor sta cu chirie, timp în care vor strânge bani pentru propria locuință: „Da, mă mut la Bucureşti curând. El este implicat efectiv în toată viaţa mea pentru că aşa cum am zis, este primul şi ultimul meu iubit, bărbat. Sigur că avem planuri să ne facem viaţa împreună aşa cum simţim. O să ne mutăm împreună când o să vin la Bucureşti. Ne bucurăm foarte mult!”

Citește și: Ce spune Cleopatra Stratan despre nuntă: „Abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă”

Distribuie articolul: