Cleopatra Stratan – copilul minune al muzicii românești, s-a transformat într-o domnișoară grațioasă și este urmată de un succes fulminat carieră și chiar dacă are doar 18 ani, spune că a întâlnit bărbatul cu care vrea să își petreacă toată viața. 

De când s-a logodit cu Edward Sanda, interpreta a fost întrebată de o mulțime de ori despre nuntă și când va avea loc evenimentul mult așteptat.

Cleopatra a oferit un interviu pentru libertateapentrufemei.ro  în care a vorbit despre ce urmează după logodnă.

Ești de mică în lumina reflectoarelor, pe scenă… Te-a maturizat acest lucru mai repede? Care au fost avantajele de a te învață de timpuriu cu munca și cu obligațiile?

Tata îmi zice că am fost matură încă de mică. Cred că am considerat asta mereu de-a lungul anilor și mi-am căpătat maturitatea fiecărei vârste. Sunt mereu avantaje când muncești și mai ales din plăcere, iar responsabilități sunt la tot pasul.

Când ai știut că ești pregătită să-ți petreci restul vieții alături de Edward Sanda? Când și cum ai spus primul „Te iubesc!”

Din prima clipă în care l-am văzut, am știut acest lucru, chiar dacă nu ne cunoșteam. Doar faptul că mă îndrăgostisem și că îmi doream foarte mult să fim împreună, îmi dădea încredere că alaturi de el voi fi cu adevărat fericită… Este un lucru pe care l-am simțit deodată de la început. Am spus amândoi în același timp „Te iubesc” pentru că amândoi am simțit asta.

Față de alte povesti de dragoste, a voastră este…

Ceva ce nu am mai întâlnit și cu siguranță ceva ce a fost scris pentru noi!

O să faceți echipă și pe plan muzical, nu numai familial, de-acum înainte?

Sigur, asta și facem, am fost la început colegi de scenă, iar acum suntem o familie și o să ne menținem așa mereu.

Ce au spus membrii familiilor voastre legate de planurile voastre de căsătorie?

S-au bucurat foarte mult!

Te-ai văzut dintotdeauna o mireasa tânără, ai visat la aceasta zi?

Sincer, da! Când eram mică, voiam o rochie spectaculoasă și o nuntă ca în povesti… Acum aș minimaliza totul la ceva mult mai restrâns și mai intim… Relația nu constă în nuntă. Dar abia aștept să îl văd pe Edi în costum și pe mine în rochie albă.

Când va avea loc nunta, ați stabilit detalii? Ce fel de mireasa vrei să fii?

Nu am stabilit nimic în legătură cu căsătoria și nunta. Nu ne grăbim.

Citește pe libertateapentrufemei.ro interviul integral.

Distribuie articolul: