De curând, s-a împlinit dorința cea mare a îndrăgostiților. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat, în sfârșit, împreună și nu mai stau la distanță unul de altul! Unicul lucru care a stat în calea lor ca să treacă la un nou nivel în relație a fost bacalaureatul care deja a fost susținut cu brio de Cleopatra, aici în Moldova.

Acum după ce a susținut toate examenele de absolvire a liceului, a putut face pasul cel mare: să se mute la București împreună cu viitorul ei soț.

Citește și: Cleopatra Stratan, absolventa clasei a XII-a! Urmează Bacalaureatul, nu și facultatea

„Suntem mutaţi de câteva zile, fără stresul că suntem la distanţă. Ne-am relaxat din punctul acesta de vedere şi mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc, practic. Bucureştiul este nucleul carierei mele, aici am şi studioul, aici suntem împreună, aici vin la emisiuni, la tot şi, fiind aici, pot să monitorizez mai uşor lucrurile”, a mai spus Cleopatra la emisiunea „La Măruță”.

„Deşi a vrut să-i pună în încurcătură, întrebându-i cine găteşte mai bine, Edward i-a replicat lui Cătălin Măruţă: „Cred că amândoi, dar ea m-a surprins, nu ştiam că ştie să gătească atât de multe feluri de mâncare”. „Ştiu să gătesc de la 13 ani”, a punctat Cleopatra, lăsându-ne să înţelegem că e o maestră într-ale orezului, mai ales orez prăjit cu carne de pui”, a scris okmagazine.ro.

„Totul decurge cum decurgea și înainte, dar acum ne bucurăm și suntem relaxați că suntem unul alături de celălalt”, a spus Edward Sanda.

Cei doi au declarat că deja și-au împărțit responsabilitățile în casă și că se înțeleg foarte bine. Cleopatra și Edward planifică nunta anul acesta și deja sunt în pregătiri.

Vizionează întreg interviul în video de mai jos.

Foto: Instagram/ Edward Sanda