Cleopatra Stratan împlinește astăzi 18 ani, ocazie cu care iubitul ei a zis să o surprindă frumos. Cleo a dat o petrecere în România, la un local cu piscină, în aer liber și foarte spațios. Tot acolo, artista a fost cerută de nevastă, primind un inel cu diamant, așa cum se cuvine, și răspunzând desigur afirmativ cererii. 

Vezi și: Cleopatra Stratan, despre Edward Sanda și cererea în căsătorie: „Întotdeauna mi-am dorit o relație așa cum e la mama și la tata” (Video)

Anunțul a fost făcut chiar de Edward Sanda, iubitul tinerei interprete, pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

She said YEEES! ❤️👑 #LoveOfMyLife

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

Edward îi face declarații mereu, cu orice ocazie. Ultima s-a întâmplat chiar acum câteva zile:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Eu filmul tău și tu coloana mea sonoră! ❤️🔥 @cleopatrastratan

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial) pe

Într-un interviu acordat recent în presa de la Chișinău, Cleopatra a spus că ar spune DA dacă va fi cerută de nevastă chiar și înainte de a împlini majoratul.

„La noi relația se bazează pe încredere maximă și pe respect și pe discuții, și pe sinceritate. Eu întotdeauna mi-am dorit o relație așa cum e la mama și tata. Părinții mei sunt de 20 de ani împreună și eu nu i-am văzut niciodată certându-se. Nici măcar nu se contrazic. Pentru mine relația lor e o relație model, genul de relație în care aș investi și investesc”. Aceasta a mai dezvăluit că dacă ar fi cerută în căsătorie până la 18 ani, răspunsul ei ar fi desigur afirmativ.

Citește și: Primul sărut la TV! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, moment memorabil (Video)