De această dată, în cadrul interviului #fărăprotocol, Dorin Galben a descusut-o pe Cleopatra Stratan, care i-a dezvăluit detalii curioase din cariera sa de artist tânăr, începând cu perioada „Ghiță” și până la planurile din prezent, dar și detalii din viața personală, mai cu seamă despre relația cu Edward Sanda.

La începutul acestei veri, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit că formează un cuplu. Puțini au știut însă că cei doi sunt împreună înainte de declararea stării de urgență pe ambele maluri ale Prutului. Sunt împreună din februarie. Carantina i-a ținut departe unul de altul timp de cinci luni. Această perioadă a fost o testare pe care tinerii au trecut-o cu brio.

„Stăteam ore în șir vorbeam prin video, prin facetime și faceapp, prin conversații telefonice, prin mesaje chat, în fiecare zi. Stăteam până la 2-3 noaptea și discutam și povesteam… Cu fiecare zi noi ne dădeam seama că suntem din ce în ce mai apropiați chiar dacă suntem la distanță”.

Cleopatra și Edward urmează să lanseze o piesă în această lună, pentru care au filmat deja un videoclip. „Te văd aici, dar nu ești lângă mine” – este versul care relatează perfect relația celor doi.

Reacția părinților a fost frumoasă. „Părinții mei s-au bucurat foarte mult pentru că îl știau. A fost foarte firesc și din partea mamei și din partea tatei. Tata a înțeles de la început (…). Ai meu au foarte mare încredere în mine. Au primit vestea super cald”.

„Am descoperit în Edward niște calități pe care le are tata”. Pe lângă faptul că Edward este artist, Cleopatra vede asemănarea acestuia cu tatăl său, Pavel Stratan, în preferințele pe care le are, modul în care vorbește, ia deciziile, unele reacții. „Noi ne-am găsit la un nivel foarte cumpătat, așa ne-am cunoscut și așa vom fi mereu”, mai spune interpreta.

„La noi relația se bazează pe încredere maximă și pe respect și pe discuții, și pe sinceritate. Eu întotdeauna mi-am dorit o relație așa cum e la mama și tata. Părinții mei sunt de 20 de ani împreună și eu nu i-am văzut niciodată certându-se. Nici măcar nu se contrazic. Pentru mine relația lor e o relație model, genul de relație în care aș investi și investesc”. Aceasta a mai dezvăluit că dacă ar fi cerută în căsătorie până la 18 ani, răspunsul ei ar fi desigur afirmativ.

„Pentru că căsătoria nu ține de vârstă și nici de act. Pur și simplu, căsătoria ține de unirea oficială a două suflete”, explică Cleopatra menționând că nu se gândește la asta și că și-ar dori să fie o surpriză. Cei doi își spun că se iubesc zilnic, la fiecare discuție și mesaj.

Mai multe lucruri curioase, aflați din video:

Sursa: Youtube.com

Distribuie articolul: