Tânăra interpretă este astăzi omagiată, iar printre primul care a felicitat-o prin intermediul rețelelor sociale a fost însăși tatăl el, Pavel Stratan. Artistul i-a urat „La mulți ani!” printr-un mesaj emoționant.

Cleopatra Stratan tocmai a împlinit 17 ani, iar prietenii virtuali s-au grăbit să-i ureze „La mulți ani!”. Totuși, primul a fost tatăl artistei care i-a adresat un mesaj de felicitare plin de dragoste și mândrie părintească:

„La multi ani!!! Scumpa noastră, Cleopatra! În fiecare an de ziua ta, ni se pare că ai cea mai frumoasă vârstă! Așa să fie și de acum înainte! Rămâi așa cum ești, sinceră, frumoasă, cuminte, creativă și cel mai important, sănătoasă! Îți dorim tot binele din lume și să te urmarească succesul oriunde și oricând. Noi te iubim mult de tot și ne mândrim cu tine!”

Sursa:

Citește și: O altă Cleopatra Stratan! Interpreta a lansat prima sa melodie în limba rusă, „Angela” (Video)

Se pare că Cleopatra a fost surproinsă de cei dragi cu baloane în forma de cifra „17”, alături de care interpreta a pozat cochet.

Facebook, Instagram

Vezi și: Moldova naște campioni! Vezi topul recordurilor mondiale bătute de moldoveni: Cleopatra Stratan e cea mai mică artistă care a intrat în Cartea Recordurilor Guiness de 6 ori!