Pe 18 mai, Răzvan Simion şi Dani Oţil anunţau că renunţă la posturile de prezentatori ai emisiunii „X Factor”, de la Antena 1 România, după şapte ani de colaborare. Presa românească notează că un alt bărbat celebru de peste Prut le va lua locul. E tot o vedetă din Antena 1, scrie Clik.ro.

Filmările bat la uşă, sezonul nou stă să înceapă, aşa că Antena 1 a trebuit să rezolve şi problema prezentatorului de la „X Factor”, după ce Răzvan şi Dani au decis să renunţe. Click! a aflat că show-ul jurizat de Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams va fi prezentat de actorul Mihai Bendeac (35 de ani), care iată că se află în graţiile şefilor. Actorul ar fi, astfel, la al treilea proiect de televiziune de succes, după emisiunea „iUmor” şi serialul „Băieţi de oraş”.

„Mihai Bendeac are o mare experienţă în televiziune şi este un tip extrem de spontan. A fost primul pe listă atunci când s-a discutat despre noul prezentator „X- Factor”. Producătorii au fost de acord imediat, pentru că are şi o chimie cu juraţii, fiind foarte bun prieten cu Delia şi cu solistul cu mască, de la Carla ‘s Dreams. Iar cu Ştefan Bănică este coleg şi prieten la Teatrul de Comedie, unde apar în câteva piese împreună. Bendeac este gata să plece în ţară (România), pentru preslecţiile pentru noul sezon şi pentru noile audiţii de la Antena 1”, ne-a povestit o sursă apropiată actorului.

Mihai Bendeac a devenit celebru odată cu emisiunea „Mondenii”, care a avut premiera în 2006, fiind difuzată timp de mai multe sezoane, la Prima TV.