Cunoscutul actor român, Mihai Bendeac, a făcut dezvăluirea încadrul unei emisiuni filmate în condiții speciale, de acasă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul și mătușa. Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului sau, scrie mediafax.ro.

Potrivit actorului, la câteva zile după înmormântare acesta a aflat de la știri că mai mulți preoți și lucrători au bisericii au fost infectați cu noul coronavirus, inclusiv preotul care a oficiat slujba. La scurt timp, atât Bendeac, cât și restul familiei sale au început să aibă simptome. Cei mai afectați au fost unchiul și mătușa care au ajuns la spital. Mihai Bendeac a dezvăluit și cum s-a manifestat boala: s-a simțit rău două zile.

„Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul. Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată și a rămas fără gust și miros. „Am slăbit în zilele alea câteva kilograme. Oboseam și când mergeam câțiva metri”, a mai dezvăluit acesta. Mama și tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile. Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezența unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a știut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare.

Sursa: mediafax.ro

Distribuie articolul: