Surpriză frumoasă pe scena iUmor, dar nu prea reușită, spun jurații. Felicia Sîrbu a evoluat cu un număr artistic și a interpretat o scenă dintr-o piesă de teatru, dar nu a impresionat.

Jurnalista Felicia Sîrbu și-a luat inima în dinți și a decis să trăiască o experiență nouă, de această dată în calitate de participantă pe scena de la iUmor. Aceasta a evoluat cu un număr artistic și deși inițial i-a lăsat mască pe jurați, pentru felul în care arată, moldoveanca nu a reușit să-i impresioneze cu prestația sa.

„Numărul a fost extrem de lung, dar și monumental de prost. A fost extrem de prost, din toate punctele de vedere, atunci când vorbim de el ca număr de, să-i spunem, actorie.

(…) Nu cred că este pentru tine treaba asta. Sunt foarte multe momente pe care le-ai lungit extrem de tare, ai tras foarte mult de ele. Nu a fost ok din niciun punct de vedere. Este părerea mea sinceră. (…) Tu nu te-ai lăsat în personaj, te-ai în actorie cumva. N-ai avut nicio clipă de adevăr”, i-a spus juratul iUmor.

Pe de altă parte, Cheloo și Delia n-au fost la fel de duri cu Felicia și nici de acord cu modul în care a jurizat-o Mihai Bendeac. Cheloo a fost unicul jurat care i-a dat votul său.

În urma criticilor aduse de Mihai Bendeac Felicia Sîrbu nu și-a putut stăpâni lacrimile. După ce a aflat despre acest lucru Mihai Bendeac a simțit că trebuie să-și prezinte scuzele: „Mi-e jenă mie să mă uit în oglindă pentru felul în care am reacționat”.

Urmăriți aici reacțiile juraților.

Sursa: Youtube.com/a1.ro

Distribuie articolul: