Cara Delevingne a devenit cel mai bine plătit top model din Marea Britanie. Aceasta a câştigat anul trecut mai mult de 23,9 milioane de euro, ceea ce înseamnă dublul veniturilor celei care în 2018 se afla în topul clasamentului, pentru câştigurile din 2017, Kate Moss.

Delevingne, care are o carieră îndelungată în lumea modei, a obţinut câte 66 de mii de euro pe zi datorită propriei sale companii, Cara & Co. Potrivit unor surse, ea a făcut un profit de 24,105,957 de euro şi a băgat în bancă 23,102,613 euro. Astfel, modelul aproape şi-a dublat câştigurile în ultimele 12 luni, în comparaţie cu anul 2017, când a încasat 13,9 milioane de euro.

Cara Delevingne a „concurat“ în topul celor mai bine plătite top modele din Marea Britanie, în anul 2018, cu Kate Moss, care a câştigat puţin peste 10 milioane de euro, şi Rosie Huntington-Whiteley, care a avut venituri de 8,9 milioane de euro.

Delevingne nu câştigă doar din modeling şi campanii de promovare ale unor mari branduri, ea este totodată manager la Harvey White Properties Ltd, o firmă deţinută de tatăl ei.

Top modelul britanic este o susţinătoare a comunităţii LGBTQ. La gala TrevorLIVE, Delevingne a primit premiul de Erou pentru dedicarea ei în susţinerea organizaţiei non-profit The Trevor Project, ce are misiunea de a înceta sinuciderile persoanelor din comunităţile LGBTQ.

 

Cara Jocelyn Delevingne, născută pe 12 august 1992, este un fotomodel, actriţă şi cântăreaţă engleză. În 2012 şi 2014, a câştigat premiul „Modelul anului” din partea British Fashion Awards şi a apărut în prezentările de modă ale unor case celebre, precum Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana şi Jason Wu.

Şi-a început cariera în actorie cu un rol secundar în filmul „Anna Karenina”, o ecranizare din 2012 a romanului omonim. Apoi, a jucat rolul lui Margo Roth Spiegelman în filmul „Paper Towns” şi a apărut în filmul cu supereroi „Suicide Squad” din 2016.

SURSA

Distribuie articolul: