Cum era de așteptat, primul copil al prințului Harry va avea nași celebri și influenți. Printre aceștia se vor număra și George Clooney și soția lui, Amal Clooney. Cuplul a devenit foarte apropiat de Harry și Meghan, iar botezul copilului ar pecetlui în cel mai frumos mod această relație de prietenie.

Potrivit Daily Mail, actorul în vârstă de 57 de ani și-a anunțat rudele care trăiesc în Augusta, Kentucky, că va fi nașul de botez al copilului pe care îl va naște Meghan Markle. Un văr al starului a dezvăluit pentru ziarul britanic că George ar fi un naș foarte bun pentru bebelușul ducilor de Sussex:Va fi un naș grozav, tot ce face e minunat, e un tip bun”, a spus acesta.

George și Amal, o avocată britanică specializată în drepturile omului, sunt prieteni foarte buni cu Meghan Markle și socializează constant cu ducii de Sussex. Nu doar că ei au fost la nunta lui Harry, dar după ceremonia din luna mai, prințul și fosta actriță au fost invitați la vila pe care Clooney o deține pe malul lacului Como, în Italia, unde i-au cunoscut pe gemenii starului, Ella și Alexander.

„Amal și Meghan sunt prietene de mai mulți ani, iar astfel Harry și George au devenit amici. Sunt mai apropiați de cât știe presa”, a spus un prieten apropiat al celor două cupluri.

Sursa a spus că George a anunțat câțiva oameni că se va număra printre cuplurile care au fost rugate să joace acest rol important în viața copilului lui Harry și Meghan.

Așteptăm să vedem cât este de adevărat.

Citește și: Ca două picături de apă. Sosia lui Meghan Markle surprinsă pe străzile din Ekaterinburg (Foto)

Distribuie articolul: