Câteva zeci de echipe, un puzzle de 500 de piese pentru fiecare și doar două ore la dispoziție pentru a asambla un puzzle cât mai rapid și corect. Câștigătorii erau vizibili deja de la începutul competiției, pentru că au preluat conducerea cu o marjă esențială. Iată echipele care s-au învrednicit de premii.

La categoria „Amatori” au câștigat:

1. Echipa „Kaktusez”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 1 oră 8 minute și 52 secunde;

2. Echipa „Our Family, care s-a descurcat cu această sarcină în 1 oră 47 minute și 38 secunde;

3. Echipa „Bubble”, care a obținut rezultatul de 2 ore și 23 secunde.

Câștigătorii printre echipele din categoria „Profesioniști” sunt:

1. Echipa „CUC”, care a reușit să asambleze puzzle-ul în 32 minute și 11 secunde.

2. Echipa „Assassins Team”, care a obținut rezultatul de 35 minute;

3. Echipa „Oxetane”, care s-a descurcat cu această sarcină în 36 minute și 21 secunde.

Campionatul „Puzzle Day by Castorland 2019” a devenit o adevărată sărbătoare de familie. La competiție au participat părinții cu copiii lor, precum și companii de prieteni și colegi. Organizatorii au pregătit și o zonă specială de joacă pentru cei mai mici vizitatori ai campionatului. În cadrul evenimentului a fost organizată și o loterie. Câștigătorii loteriei s-au făcut cu premii din partea partenerilor – compania Castorland și serviciul de selectare a specialiștilor Profi.md. Evenimentul s-a încheiat cu o gustare dulce – un tort în formă de… Puzzle!

Organizatorii campionatului Puzzle Day by Castorland 2019 au fost forumul pentru femei – mama.md și panoul de anunțuri gratuite – 999.md.

Distribuie articolul: