Se pare că faima și banii nu îți garanteazămereu o poveste de dragoste frumoasă și îndelungată. În timp ce unii actori de la Hollywood se bucură de povești de iubire care durează de ani de zile, alții, încearcă din greu să își găsească sufletul pereche. Să fie de vină personalitatea lor sau stilul de viață? Iată cinci exemple de bărbați celebri care au avut ghinion în dragoste, oferite de kissfm.ro.

Drake

În ciuda faptului că Drake este unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală, se pare că acesta are probleme cu norocul în dragoste. După ce a fost părăsit de două ori de Rihanna, și după o încercare eșuată de a o cuceri pe Jennifer Lopez, se pare că Drake s-a consolat, pentru moment, în brațele lui Jasmine Rae. Conform platformei WDW, artistul ar fi avut până acum 72 de relații, iar printre iubitele sale s-ar fi numărat și Kylie Jenner, Bella Hadid, SZA, Serena Williams și Rita Ora.

Tom Cruise

Să fie de vină Scientologia pentru toate relațiile eșuate ale lui Tom Cruise? Multă lume consideră că Tom Cruise este un tip destul de excentric, însă, în același timp, este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Iar la 58 de ani, Tom Cruise arată la fel de bine ca la 40, așa că ar putea avea oricând o iubită sexy. După trei divorțuri, Tom Cruise este în continuare singur, iar de vină ar fi Scientologia, care trebuie să fie de acord cu alegerea lui Tom Cruise, pe plan amoros.

În trecut, actorul a fost căsătorit cu Mimi Rogers, Nicole Kidman și Katie Holmes, însă, a avut relații și cu alte actrițe celebre, printre care Penelope Cruz,  Cher, Sofia Vergara și Laura Prepon.

Johnny Depp

Johnny Depp a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, printre care Kate Moss, Winona Ryder și Sherilyn Fenn. De asemenea, actorul a fost într-o relație de durată cu Vanessa Paradis și a fost căsătorit cu Amber Heard, însă, după divorțul, care a fost extrem de controversat, se pare că Depp nu și-a mai găsit norocul în dragoste.

Keanu Reeves

Keanu Reeves a trecut prin grele încercări, de-a lungul carierei sale. Viața sa a fost marcată de o întâmplare tragică, care a avut loc acum 20 de ani. Povestea a fost spusă, pe scurt, chiar de actorul originar din Canada: „În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moartea ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii”, mărturisește Keanu Reeves.

După moartea tragică a fostei sale iubite, Reeves nu s-a căsătorit niciodată. Deși presa „l-a cuplat” cu mai multe actrițe celebre, Reeves a dezvăluit în urmă cu doi ani că formează un cuplu cu pictorița Alexandra Grant, însă, cei doi nu au ajuns deocamdată în fața altarului.

Zac Efron

După relația mediatizată cu Vanessa Hudgens, Zac Efron a încercat să își găsească liniștea alături de Lindsay Lohan, însă povestea lor de dragoste a durat mai puțin de un an. A urmat apoi o relație de scurtă durată cu Michelle Rodriguez, iar în 2020, toată lumea credea că Zac și-a găsit sufletul pereche. Anul trecut, actorul s-a îndrăgostit de o chelneriță din Australia, pe nume Vanessa Valladares, iar totul mergea extrem de bine între ei. Însă, cei doi s-au despărțit la începutul acestui an, după ce actorul a aflat că iubita sa ar fi semnat un contract cu Netflix. Acest lucru l-a deranjat pe Efron, care își dorea ca partenera lui să stea departe de lumina reflectoarelor.

Sursa: kissfm.ro