Vedeta de 40 de ani pare că trecut pandemia într-o mare tensiune, de vreme ce ieri a fost nevoită să cheme poliţia, în urma unui scandal violent cu soţul său.  Cine ar fi crezut? Păreau un cuplu atât de echilibrat și frumos. 

Devenită de mai multă vreme discretă, Christina Ricci a lăsat să se înţeleagă că duce o viaţă de familie cât se poate de liniştită şi aşezată, după ce s-a căsătorit în octombrie 2013 în Manhattan cu producătorul de film James Heerdegen. Cei doi au împreună şi un fiu, pe nume Freddie, venit pe lume în august 2014. Şi chiar recent, pe 21 iunie, de Ziua Tatălui, actriţa a avut o postare simpatică legată de James, scriind: Te iubim, tati. Şi în declaraţiile sale, Christina ţinea să evidenţieze cât a maturizat-o viaţa de familie şi cum a schimbat-o apariţia copilului, care, împreună cu James, o fac să se simtă completă.

Totuşi, realitatea arată acum că, în ultima vreme, lucrurile nu au mai funcţionat în mariajul lor. Ba chiar au degenerat, ieri poliţia din Los Angeles primind un apel disperat legat de un caz de violenţă domestică în zona Woodland Hills.

Victima s-a dovedit a fi actriţa Christina Ricci, care a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Heerdegen, în urma căruia acesta a fost nevoit să părăsească locuinţa conjugală, fără dreptul de a se mai afla în apropierea soţiei.

Presa străină scrie că actrița a luat deja decizia de a divorța.

Sursa:okmagazine.ro

Distribuie articolul: