Ai nevoie de o intervenție chirurgicală, dar o amâni la nesfârșit? Nu-ți permiți să lipsești de la serviciu mai mult de 1 zi? Gata cu pierdutul zilelor pe patul de spital! Intervențiile chirurgicale moderne nu mai înseamnă spitalizare îndelungată și recuperare anevoioasă.

Spitalul Internațional Medpark face marele salt și pune în aplicare „Chirurgia de 1 zi” – un trend mondial ce asigură restabilirea rapidă a pacientului și care este aplicat cu succes în clinicile de top din occident.

Această metodă inovativă de tratament nu-ți va fura mai mult de o zi din programul încărcat şi presupune intervenții chirurgicale simple în cazul tratării:

● Cataractei / glaucomului;
● Amigdalitei;
● Herniei abdominale;
● Hemoroizilor;
● Herniei de disc;
● Bolii varicoase;
● Chistului ovarian;
● Adenomului de prostată;
● Leziunilor de menisc, dar și altor afecțiuni.

Chirurgia de 1 zi răspunde așteptărilor tale.

– Reducerea complicațiilor și refacerea rapidă

Tehnologiile performante folosite în „Chirurgia de 1 zi” permit minimizarea risului de complicații în timpul operației, iar pacientul se poate întoarcere la activitățile obișnuite în cel mai scurt timp.

– Uită de cicatrici

„Chirurgia de 1 zi” este o metodă modernă de intervenție chirurgicală, minim invazivă, realizată fără incizii, prin mici puncții ale pielii, sub control vizual radiologic. Așa că cicatricile rămase practic nu se vor observa.

– Confort fizic şi psihologic

Apelând la acesta metoda inovativă economisești nu doar timp, dar și bani, deoarece aceasta presupune prețuri mai avantajoase datorită timpului redus de spitalizare, minimizării cheltuielilor de recuperare, dar în același timp beneficiezi de condiții de spitalizare de cea mai înaltă calitate şi grija unei echipe de profesioniști, cu experiență internațională.

Echipa Medpark a muncit mai mult de un an pentru a implementa acest concept la standardele internaționale. Investiția s-a meritat. Acum, oferă pacienților spitalului ceea de ce aveau nevoie – un tratament chirurgical simplu și o recuperare rapidă.

De ce să alegi Medpark pentru chirurgia de 1 zi: 

● Echipamente endoscopice performante, minim invazive;
● Mediu steril și consumabile de cea mai înaltă calitate, care minimizează riscurile operatorii și favorizează recuperarea rapidă a pacientului;
● Aplicarea procedurilor de pregătire operatorie și de anestezie la standarde internaționale;
● Echipă internațională de medici, cu stagii peste hotare și la curent cu cele mai actuale tehnici chirurgicale.

Consultația gratuită

Vrei să te tratezi simplu, rapid și bine? Fă o programare acum la medicul chirurg, contactând echipa spitalului la 022 40 00 40 (disponibil 24/7) sau la Recepția Medpark!

Dacă într-adevăr ai nevoie de o intervenţie de 1 zi și vei efectua operația, consultația va fi GRATUITĂ, iar cheltuielile pentru aceasta vor fi restituite.

Promoția este valabilă doar pentru consultațiile în policlinică în domeniul chirurgiei generale, vasculare, ginecologiei, neurochirurgiei, oftalmologiei, ORL, ortopediei și traumatologiei, proctologiei, urologiei și chirurgiei endovasculare de 1 zi. Gratuitatea se aplică pentru pacienții cu vârsta de peste 18 ani, care au efectuat consultațiile preoperatorii în perioada 19.05.2017-30.06.2017.

P

Distribuie articolul: