Ana Dabija a fost deschisă și a împărtășit detalii despre perioada când a descoperit că este însărcinată cu fiica ei, Nicoleta, rezultată din relația ei cu Nicolae Botgros.

Sunt multe subtilități pe care nu o să le știe publicul. El chiar și-a dorit-o.”


Ana Dabija a vorbit despre idila pe care avut-o cu Nicolae Botgros și despre faptul că ar fi fost mai ușor, poate pentru alții, să renunțe la copil, iar povestea de dragoste dintre cei doi să nu se fi aflat niciodată. Ana Dabija ales să dea naștere acestui copil rezultat din rodul iubirii lor, cu toate riscurile existente la acea vreme, mai ales că Nicolae Botgros își dorea foarte mulți copii și a vrut să-i îndeplinească acest lucru.

Era mai ușor dacă nu exista Nicoleta, noi puteam face altă alegere și puteai fi în fața oamenilor cu acea mască, dar am ales să dau viață acestui copilaș și să îl bucur pe maestru.

 El chiar și-a dorit-o, și-a dorit mai mulți copii, iar eu, în nebunia mea mare, în acea mare dragoste, chiar mi-am dorit să îi aduc pe lume acest copil, cu toate riscurile din lume. Sunt foarte multe lucruri care nu se știu și probabil nici nu o să se știe. Sunt multe subtilități pe care nu o să le știe publicul, dar vreau să știe că din dragoste se fac lucruri mari și poate și greșeli.”, a spus Ana în cadrul unei emisiuni.
Ana Dabija a mai spus că și-ar fi dorit ca această poveste de dragoste să nu se afle, deoarece se întâmplă destul de des aceste lucruri, mai ales în domeniul artistic, unde apar tot felul de tentații. Artista a  rămas  și cu regretul pentru că a supărat-o pe Lidia, cea care era soția lui Nicolae Botgros la acea vreme, ba chiar a spus că s-a retras pentru a nu o face să sufere, iar artistul să rămână în familie, fără să creeze alte probleme.

Cu toate acestea, Ana Dabija este fericită că a putut da naștere acelui copil.

„Eu îmi doream ca această poveste să nu o știe nimeni, să îmi cresc fetița în liniște. Povești din astea există, diferența e că noi, din păcate, suntem în vizorul oamenilor și suntem discutați. Dar mai există și din astea, unde își cresc copiii împreună. Am mai spus-o și o mai spun că noi, oamenii de artă, probabil suntem fpcuți altfel, cu altfel de emoții, cu altfel de gânduri și o doză de nebunie. Poate greșim mai ușor, dar până la urmă nu regret.”, a mai povestit Ana.

Distribuie articolul: