Unde s-a mai văzut un festival cu participarea vedetelor și fără gafe? Iată că anul acesta pe covorul roșu de la Cannes, a fost comisă deja una (deocamdată). O tânără a atras toate privirile… și camerele asupra ei, nu din cauza ținutei, dar fiindcă și-a etalat sânii goi! Fotografii nu au rătat momentul și au surprins-o în cele mai picante ipostaze.

Festivalul de film de la Cannes 2021 a debutat deja, primele vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu. „Vorbim de nume mari, de actrițe consacrate precum Hellen Mirren, Melanie Laurent sau Jessica Chastain”, a notat libertatea.ro.

Printre vedete, celebrități și persoane publice și-au făcut apariția și alți invitați. Una dintre invitate a cărei identitate nu este cunoscută, a știut cum să atragă toată atenția asupra ei.

Ea a purtat un top foarte scurt și o fustă lungă de culoare aurie. Încercând să pozeze ca o adevărată vedetă, aceasta a pus mână stângă în spatele capului, descoperându-și, astfel, sânii.

„Nu s-a jenat, s-a bucurat că aparatele de fotografiat s-au îndreptat către ea, după cum se poate observa cu lejeritate în fotografiile realizate”, scriu cei de la libertatea.ro.

Anul acesta festivalul de film de la Cannes se desfășoară în perioada 6-17 iulie.

Citește și: Eleganță, decupaje îndrăznețe și multă strălucire. Cele mai inspirate ținute de pe covorul roșu de la Cannes 2021 (Galerie foto)

Foto: Google