Îndrăgita actriță sud-africană nu se eschivează de la transformările fizice pentru rolurile sale. În prezent, aceasta face parte din distribuția unui film fantasy, pentru care și-a schimbat complet look-ul. Astfel, după ce am văzut-o blondă sau brunetă, descoperim o roșcată superbă cu păr cârlionțat.

Zilele trecute, Charlize Theron, în vârstă de 45 de ani, a publicat prima imagine cu ea în acest rol: „Nu există odihnă pentru RĂU. Abia aștept să o cunoașteți pe Lady Lesso”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Charlize Theron (@charlizeafrica)

Actrița Kerry Washington, în vârstă de 44 de ani, o interpretează pe profesoara Dovey, a publicat, de asemenea, o fotografie pe care a semnat-oi: „Mai multă bunătate va veni”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kerry Washington (@kerrywashington)

Și regizorul filmului Paul Feig a fost darnic. Acesta a distribuit o imagine în care apar ambele actrițe: „Prima imagine cu Doamna Lesso și Profesoara Dovey la #SchoolForGoodAndEvil. Fiecare zi cu aceste două super puteri este o reală bucurie”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paul Feig (@paulfeig)

Povestea peliculei se bazează pe opera autorului Soman Chainani, iar acțiunea se petrece în Endless Woods, unde copiii învață să fie buni sau răi.

Citește și: Selena Gomez e pusă pe schimbări. Și-a făcut un tatuaj și a revenit la blondul platinat într-o săptămână

Distribuie articolul: