Acum o lună, Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn Malik au devenit părinți pentru prima dată. Odată cu nașterea copilului, Gigi a încetat să fie foarte activă în mediul online, totuși, recent aceasta a făcut o postare pe Instagram în care putem vedea cum arată modelul după ce a născut.

Gigi a adus pe lume o fetiță despre care încă nu cunoaștem prea multe așa cum modelul încearcă să o ferească de ochii curioșilor. În ultima vreme aceasta nici nu este foarte activă în mediul online. Recent, modelul a făcut o excepție și a distribuit un cadru cu ea, după naștere.

Modelul a postat această fotografie nu întâmplător, dar pentru a-și inspira urmăritorii spunându-le că a participat deja la alegerile prezidențiale săptămâna trecută și pentru a-și încuraja abonații să-i urmeze exemplul.

Urmăritorii modelului au fost interesați nu numai de subtextul politic al postării sale, aceștia au început să discute despre cum arată Gigi după naștere și au ajuns la concluzia că modelul este într-o formă extraordinară.

„Ești incredibil de frumoasă după ce ai născut!”,
„Gigi, arăți grozav!”, sunt doar câteva comentarii lăsate ede internauți.

Astfel, nu-i exclus să o vedem curând pe Gigi din nou pe marele podiumuri, dar până una alta modelul savurează perioada de îngrijire a copilui ei.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: