Cântăreaţa canadiană Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, a apărut nemachiată în noul său videoclip, „Imperfections/Imperfecţiuni”, piesă care face parte de pe albumul pe care artista îl va promova printr-un turneu.

Celine Dion a ales ca în noul său videoclip, „Imperfections”, să arate o parte a ei nemaivăzută până acum. Artista şi-a dorit să apară complet nemachiată, lăsându-şi la vedere imperfecţiunile de care e conştientă, scrie Daily Mail.

Pe parcursul clipului video, cântăreaţa canadiană schimbă mai multe ţinute în timpul unei şedinţe foto într-un studio – o rochie neagră cu mâneci bufante şi trenă, rochie albă cu umerii goi şi un costum în dungi şi buline.

Ulterior, artista cu cinci premii Grammy se întoarce în cabina de probă şi îşi îndepărtează întreg machiajul, după care îşi arată chipul în prim-plan.

„Am propriile mele imperfecţiuni, am propriile mele cicatrici de ascuns”, sunt două dintre versurile celui mai nou single al vedetei.

Videoclipul alb-negru este al piesei care face parte din viitorul său album, care se va numi „Courage“, şi care este primul album al lui Celine Dion cântat integral în engleză după şase ani.

SURSA

Distribuie articolul: