Voi câte perechi de pantofi aveți? Dacă multe dintre noi îşi depozitează pantofii în mai multe colţuri ale camerei, în debara, fie în cutii sau săculețe din stofă, atunci Celine Dion a trecut demult de această etapă. Cu cele 10.000 de perechi de încălţăminte, artistei i-a trebuit mai degrabă un depozit uriaş în Las Vegas pentru a le păstra, menționează clickpentrufemei.ro.

Într-un episod dintr-o emisiune de karaoke, gazda James Corden a „descusut-o” pe celebra cântăreaţă în privinţa zvonurilor potrivit cărora ar avea o obsesie pentru pantofi. Nici Celine nu s-a lăsat mai prejos şi l-a întrebat pe moderator dacă poate să ghicească adevărata dimensiune a colecţiei de pantofi. Într-un alt interviu, Celine Dion a recunoscut că deţine nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de perechi de pantofi pe care nu le poate dona datorită unei intimităţi strânse cu fiecare dintre ele, scrie Elledecor.com.

„Nu pot da nimic, pentru că fiecare pantof pe care îl cumpăr m-a adus acolo unde sunt în seara respectivă. Mă ajută să fac fiecare pas şi m-am ataşat de fiecare pereche. Poţi să-mi spui că fac un lucru nebunesc! Păstrez totul şi încep să cumpăr un spaţiu tot mai mare”, a povestit vedeta.

Aceasta a dezvăluit că înainte de a trece la un depozit de pantofi în Las Vegas, vedeta a avut un dulap mare destinat doar încălţămintei, în casa ei din Florida, şi că a fost sortată în funcţie de culoare.

„Toate erau după culori, aşa că tot ce trebuia să fac era să apăs pe un buton şi diferitele rafturi cu pantofi îmi apăreau în faţă”, i-a explicat Celine gazdei.

De când s-a mutat în resortul de lux Caesar’s Palace din Las Vegas, cântăreaţa a început o nouă viaţă alături de cei 10.000 de pantofi. Ea recunoaşte că dragostea ei pentru modă a ajutat-o ​​să facă faţă pierderii soţului ei, Rene Angelil.

Distribuie articolul: