De câteva luni încoace, celebrul manechin român trăieşte cea mai frumoasă experienţă din viaţa sa. Iat-o cum arată cu burtica de gravidă! 

Deşi şi-a ascuns sarcina timp de câteva luni, acum abdomenul proeminent a dat-o de gol, scrie okmagazine.ro. Fără a anunţa neapărat că aşteaptă un copil, imaginea este evidentă: Catrinel Menghia va deveni mămică. Prezentă zilele tecute la Gala For Global Ocean, eveniment găzduit de Prinţul Albert de Monaco, frumoasa româncă nu s-a mai ferit să-şi ascundă sarcina şi s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea ei de viitoare mamă într-o rochie neagră mulată.

Cel mai probabil, copilul se va naşte în Italia, ţara în care a cunoscut succesul şi patria iubitului său, producătorul de film Massimiliano di Lodovico , cu care are o relaţie de 8 ani.

În 2005, Catrinel Menghia s-a căsătorit cu impresarul sportiv Massimo Brambatti, de care a divorţat după şase ani. Catrinel visa să devină mamă încă din timpul căsniciei cu Brambati, însă bărbatul cu 20 de ani mai în vârstă decât ea nu-şi mai dorea moştenitori, având o fiică dintr-o altă relaţie.

Sursa foto: google.com

Vezi şi: Viktoria Bonya așteaptă un copil de la miliardarul Pierre Andurand? Vedeta și-a arătat burtica proeminentă (Foto)