Chiar dacă nu a visat vreodată să o îmbrace pe Jennifer Lopez sau pe toate celelalte vedete de la Hollywood, unei românce creatoare de modă i-a reușit una ca asta. Probabil că lucrurile se întâmplă exact atunci când te aștepți cel mai puțin.

Teodora Burz și-a pornit afacerea în urmă cu 4 ani, lansând brandul „Styland”.  A început cu cinci costume: costumul roșu, alb, negru, galben și roz, iar astăzi, ea are peste 1000 de produse.

Începutul poveștii de succes

„Mă întorceam dintr-o vacanță din Balli, era în apropierea zilei mele de naștere și am decis să plec la Londra, să-mi aniversez acolo ziua. Și cred că acolo s-a întâmplat tot. Îmi doream să-mi cumpăr un costum negru, am căutat practic o zi întreagă un costum negru și nu am reușit să-l găsesc și atunci am spus: „Cred că e timpul să fac un costum negru!”. A fost în 2015, m-am întors la București și în trei luni aveam de acum costumul negru, am creat totul de la zero. Acum trei ani când am început să creăm costume eram singurii. A fost o nebunie pentru că toată lumea îmi spunea: „De ce vrei să faci costume? Lumea nu caută costume, cel mai căutat produs pe google în România este în continuare rochia”, mărturisește românca.

Teodora Burz, femeia din spatele brandului românesc „Styland”

Femeia din spatele brandului românesc „Styland” afirmă că în mai puțin de un an de la crearea brandului deja existau celebrități de talie internațională care purtau brandul său.

„Aceasta a fost un lucru incredibil, m-am simțit foarte mândră și am început să am și mai multă încredere în ceea ce făceam”, povestește Teodora Burz, în cadrul emisiunii de la ProTv „Vorbește lumea”.

Brandul românesc creat de ea, a devenit alegerea multor vedete de la Hollywood sau din lumea muzicii, pe covorul roşu sau la ședinte foto pentru diverse reviste de modă.

În ultimele imagini de promovare în care Jennifer Lopez apare, atât singură, cât și alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, pentru a promova noii ochelari de soare, produşi de o firmă australiană, de asemenea a optat pentru o ținută „Styland”.

Exact același costum a ales să poarte și Eva Longoria, sacoul acesta fiind preferatul ei, de altfel. Teodora Burz afirmă că actrița a purtat acest sacou de două ori în aceeași săptămână, în condițiile în care avea foarte multe costume, dar totuși a ales să-l poarte de două ori, doar că în ipostaze diferite: o dată l-a purtat cu o rochie și o dată cu pantaloni.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

About last night ✨ #WomenInFilm ⁣⁣ 💄: @beautybyelan ⁣⁣ 💇🏻‍♀️: @kenpaves ⁣⁣ 👗: @charroxstylist

O postare distribuită de Eva Longoria Baston (@evalongoria) pe

Sursa foto: Instagram