Este o adevărată legendă din lumea fashion, iar modul în care arată la cei 70 de ani, te face să crezi că a descoperit elixirul tinereții. Fantastic e puțin spus!

Vera Wang a reușit să-i uimească pe internauți cu modul în care arată la 70 de ani ai săi. Recent, aceasta a publicat mai multe poze  în care apare îmbrăcată în bustieră sport și pantaloni scurți. Apoi designera a arătat imagini făcute în timpul plimbării cu bicicleta, optând la fel, pentru o bustieră și deja în colanți sport. Cu toții au remarcat că este într-o formă de invidiat.

Aflându-se în izolare, designera și-a organizat, de mai multe ori, ședințe foto în locuința sa din Miami, fotografiile lăsându-i mască pe toți cei care o urmăresc pe Instagram.

Deși mulți vorbesc despre operațiile plastice, la care ar fi apelat, trebuie să recunoaștem că femeia arată fantastic la vârsta pe care o are, iar sportul ocupă un loc important în menținerea tinereții corpului său.

Vera Wang și-a început cariera de designer la 40 de ani, atunci a lansat prima colecție de rochii de mireasă. Aceasta a lucrat timp de 17 ani pentru Vogue și încă doi ani pentru designerul Ralph Lauren.

Aici, Vera Wang a fost fotografiată în anul 1978, la o petrecere dată în cinstea actriței Liz Taylor.

Sursa: Instagram

Vezi și: Fata cu părul de foc, modelul Valeria Bragarenco, ne dezvăluie 6 trucuri la care apelează pentru o podoabă capilară radiantă (Foto)