Pentru a savura o cafea aromată și originală la gust, ai nevoie doar de puțină imaginație. Vă vom spune ce să adăugați în ceașcă pentru a vă face cafeaua cu adevărat delicioasă.

Portocală

Trucul este să adăugați coajă de portocală, nu suc. Coaja va da băuturii dulceața, amărăciunea și aroma în același timp. Rezultatul final este un gust bogat și cu adevărat original.

Vanilie

Extractul de vanilie este un adevărat miracol gastronomic. Gust dulce, natural, zero calorii și combinație perfectă cu aproape orice produs – asta este vanilia. Principalul lucru este să cumpărați extractul potrivit și să nu economisiți bani pentru extract de cea mai înaltă calitate. Câteva picături pentru o cană vor fi suficiente pentru a te îndrăgosti de acest gust delicat odată și pentru totdeauna.

Ciocolata

Un alt aditiv clasic pentru cafea. Cel mai bine este să luați ciocolata neagră, amară, cu cât mai mult cacao conține, cu atât aroma și gustul băuturii vor fi mai bogate (și vor fi mai puține calorii). Rupeți o bucată mică din batonul de ciocolată și așezați-o pe fundul cănii. Turnați cafea fierbinte și așteptați să se topească ciocolata. Amestecați și savurați cafeaua aromată de ciocolată.

Sursă: marieclaire.ru