Imediat ce au început să aibă succes la reprezentanții sexului opus, aceste staruri n-au rezistat și au căzut – iar și iar – pradă ispitei. Și asta chiar dacă erau bine-mersi implicați deja într-o relație amoroasă. Iată lista vedetelor care au călcat strâmb!

Rita Ora

Primele acuzații de infidelitate aduse cântăreței au fost din partea lui Rob Kardashian, cu care vedeta a avut o relație de scurtă durată în 2012. Până și diva a recunoscut că nu s-a simțit… în apele ei ca iubita starului de reality show.

„Nici nu m-am gândit că aveam amândoi o relație în adevăratul sens al cuvântului, ca să fiu sinceră. Eu nu ne percepeam ca pe o iubită și un iubit. De asta m-am și despărțit de el – nu eram deloc implicată în idila aceea…”, a recunoscut ea cam jumătate de adevăr.

Rob a ținut să completeze informațiile oferite de Rita:

„Cred că m-a înșelat cu vreo 20 de tipi în timp ce eram împreună. Oare câți iubiți o să aibă acum, când e singură? Pe bune, 20 de bărbați, 20??”, a declarat acesta la vremea respectivă.

Jack Nicholson

Legendarul actor a fost implicat într-o frumoasă poveste de dragoste timp de 17 ani, cu Anjelica Huston, din 1973 până în 1990. Dar idila de lungă durată nu l-a împiedicat pe starul hollywoodian să profite de atenția altor femei cu fiecare ocazie pe care o avea. Anjelica a declarat, la un moment dat, că partenerul ei a lăsat-o baltă chiar la începutul relației lor numai ca să se întâlnească cu fosta lui iubită, Michelle Phillips. Apoi o altă dovadă de infidelitate din partea lui a fost când cântăreața Joni Mitchell a stat în brațele actorului, în timpul unui concert, când Huston era chiar lângă iubitul ei stabil. În plus, o amică de-a actriței a recunoscut și ea că s-a culcat cu Jack în vremurile lui (ne)bune, iar el n-a negat deloc acest lucru.
Lui Nicholson nu-i prea păsa de Anjelica, având în vedere că nu-și ascundea deloc aventurile. Primea bilețele de amor de la diverse femei, pe care iubita lui le găsea prin casă, și le făcea avansuri tinerelor chiar de față cu ea. În 1990, acesta i-a spus partenerei lui, ca fapt divers la cină, că va avea un copil cu Rebecca Broussard, care era mai tânără cu 12 decât Anjelica. A fost picătura care a umplut paharul actriței care a încheiat pe loc idila cu Don Juan-ul veritabil.

Elizabeth Taylor

S-o fi căsătorit ea de șapte ori, dar regretata actriță a avut mult mai multe aventuri decât căsnicii. În timp ce era căsătorită cu Eddie Fisher, s-a îndrăgostit de următorul ei soț, Richard Burton, cu care a început pe loc o pasională poveste de dragoste. Însă, odată ce i-a devenit soție faimosului actor, Elizabeth n-a rezistat și l-a înșelat și pe acesta. Iar aceasta n-a fost singura idilă de-ale lui Taylor care a avut de suferit din cauza infidelității ei.
Chiar în timpul lunii de miere  cu primul ei soț, Nicky Hilton, ea s-a iubit cu Tony Curtis și Prințul Rainier de Monaco. Iar după ce i-a spus “Da!” la altar lui Michael Wilding, Taylor s-a îndrăgostit de Frank Sinatra și a avut o relație extraconjugală cu acesta. Ei da, chiar putem spune că și-a trăit viața din plin!

Sienna Miller

Ne întoarcem în zilele noastre, la infidelii de acum! Astfel, deși frumoasa actriță este cunoscută mai mult ca victimă a infidelității partenerului ei Jude Law, ei bine, nici ea n-a fost, la viața ei, ușă de biserică. Sienna i-a plătit lui Jude cu aceeași monedă și a început o aventură cu alt actor atrăgător, Daniel Craig. Mai mult de-atât, Miller a renunțat la amândoi, adică la Law și la Craig, pentru a se consola în brațele lui Balthazar Getty, care era însurat la acea vreme. Așadar fără scrupule, fără remușcări!
Viața amoroasă palpitantă a Siennei a continuat! Ea a început o relație cu Tom Sturridge, cu care a făcut și un copil, pe Marlowe, dar a renunțat la tatăl fetiței ei pentru… Brad Pitt! Pentru că asta s-a scris în presa americană pe vremea începerii filmărilor la Lost City Of Z (2017) – că actrița Sienna Miller și producătorul Brad Pitt formau o pereche.

Vezi și: Celebrități ale căror sentimente nu pot fi puse la dubii. Iată cuplurile datorită cărora credem în dragoste

Sursa: okmagazine.ro