Chiar dacă 2021 a fost un an dominat de Covid-19, oamenii oricum nu au stat doar în casă, în mod special vedetele. Se pare că celebritățile nu au mai băut șampanie pe „zoom” la ceremonii și petreceri virtuale, ci s-au adunat din nou la evenimente importante. Cei de la spletnik.ru au urmărit ieșirile vedetelor pe covoarele roșii, de aceea în acest material îți vom aminti despre principalele tendințe ale modei din anul 2021 și vom analiza cele mai memorabile ținute.

Culorile vii

Experții în modă au sfătuit insistent starurile să nu să se aprovizioneze cu pijamale și hanorace plictisitoare, așa cum am făcut noi mult timp din cauza pandemiei.  Ba din contra, să fie îmbrăcate haine cât mai strălucitoare, cu detalii îndrăznețe, cum ar fi niște pene, iar vedetele au ținut cont de aceste sfaturi. Celebritățile alegeau rochii în culori aprinse, curajoase și cu o croială spectaculoasă. 

Rochii „dezgolite”

Totuși, lângă tendința celor mai strălucitoare rochii din anul 2021, ținutele aproape invizibile au fost în centrul atenției – rochiile „dezgolite” au cucerit fanii.  În perioada întregului an au existat mai multe variante de astfel de rochii, dar cea mai memorabilă ținută este rochia Balmain creată la comandă pentru Zendaya. 

Multă strălucire

O altă tendință din anul 2021 este cea cu sclipici – după cum probabil ai observat, toate ținutele translucide străluceau cu paiete și cristale. Cel mai bun exemplu al unui astfel de compromis l-a arătat Kate Middleton – ținuta ei aurie a devenit una dintre cele mai memorabile din cronica modei din anul care a trecut. Toată lumea a apreciat nu doar stilul glam Hollywood, ci și curajul ducesei, care este adesea acuzată că este conservatoare în modă. 

Detalii neobișnuite

Fără accesoriul potrivit, nici cea mai spectaculoasă ținută nu va părea completă, iar un detaliu elegant sau original poate transforma chiar și cea mai simplă ținută într-o capodoperă. Am primit o mulțime de confirmări ale acestor reguli anul acesta – de la rucsacul „oxigen” al actriței braziliene Barbara Paz la Festivalul de Film de la Veneția, până la masca „de fier” a lui Cardi B la American Music Awards.

Fuste și rochii pentru bărbați

Bărbații, care sunt pentru moda neutră de gen, nu au rămas în urmă la acest maraton de modă. Deci, nu toate rochiile și fustele din acest an au fost la Billy Porter!

Pe tine ce ținută te-a impresionat cel mai mult?